Η νέα κόντρα ακούει στο όνομα της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Περρή.

Τα όσα ειπώθηκαν από την Ζήνα Κουτσελίνη σχετικά με την Μαίρη Συνατσάκη για τα όσα συνέβησαν προ δεκαετίας, ήταν μία αφορμή για να βγουν πολλές πικρίες στη φόρα.

Μία από αυτές βγήκε και από το στόμα της παρουσιάστριας του ALPHA η οποία είπε: «Εμένα μου έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνιση μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Βαγγέλη Περρή ρε Κατερίνα αλλά λέω ένα παράδειγμα. Πόσο χυδαίο είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα… Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση».

Ο δημοσιογράφος όμως δεν το άφησε αναπάντητο και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Το Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα είπε τα εξής: «Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, υπονοήθηκε, μου είπανε. Να πει το χυδαίο σχόλιο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως και οι ευθύνες αυτές, φυσικά, θα είναι ποινικές».«Θα πρέπει να φέρει τη χυδαία, τον χυδαίο τρόπο σχολιασμό στην εμφάνισή της. Δεν έχει γίνει», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος φανερά εκνευρισμένος.

Βαγγέλης Περρής VS Κατερίνας Καινούργιου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτοί μπαίνουν στη φυλακή-Τους «τελειώνει» ο Γιακωβάκης!

Το καθιερωμένο γεύμα των οδηγών F1 στο τέλος της σεζόν και κάποιοι λείπουν…

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος διαλύει τα πάντα-Λέει την τελευταία του κουβέντα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου!