Ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα, Βαγγέλης Περρής σχολίασε στην  πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα.

«Είπε η κυρία Καινούργιου ότι ‘δεν με ενδιαφέρει καθόλου’ αλλά στην πραγματικότητα την ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί έχει κάνει χαρακτηρισμούς. Είπε ‘δεν κατακρίνω’ ενώ είπε ότι είναι ‘ανήθικο’ και είπε ότι ‘από σεβασμό στον εαυτό μου, δεν τοποθετήθηκα’. Ελπίζω να εξακολουθεί να ισχύει ο σεβασμός στον εαυτό της και στους τηλεθεατές τώρα που τοποθετήθηκε»

Λίγο αργότερα σχολίασε και τα όσα είπε η παρουσιάστρια για τον Νίκο Κοκλώνη

«Τα στοιχεία που έχουμε υπόψιν μας έχουν δοθεί από την κυρία Καινούργιου και τα υπόλοιπα μπορεί να μη συμβαδίζουν με ό,τι συνέβη πραγματικά. Το ότι ο κύριος Κοκλώνης δεν αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί ενώ είναι κολλητοί και το ξέρουμε, πάει να πει ότι κάτι άλλο συμβαίνει ή ότι δεν συμβαίνει. Το βασικό για εμένα είναι η χρήση της λέξης ‘ανήθικος’. Για μένα η κάθε λέξη έχει ένα βάρος. Όταν λες για κάποια κατάσταση ότι είναι ανήθικη, δε μπορεί το μέτρο σου να είναι η μάνα σου»

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και σε δηλώσεις που έκανε από τη Σύρο όπου βρίσκεται,  ο γνωστός δημοσιογράφος είπε τα ακόλουθα:

«Το πρώτο που με ξένισε είναι ότι η ίδια από σεβασμό στον εαυτό της και στους τηλεθεατές δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα του δεσμού μίας άλλης παρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφό της… και μετά μίλησε για αυτό. Το βρήκα ελαφρώς οξύμωρο αλλά έχω συνηθίσει από αυτά»

«Επίσης, υπάρχει ένα θέμα εύκολων χαρακτηρισμών που όλοι θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας. Είναι εύκολο να λες ότι κάποιος δημιουργεί καταστάσεις, οι οποίες είναι ανήθικες».

Βαγγέλης Περρής: Όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου