Αμετανόητη φαίνεται να είναι η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα σε ό,τι αφορά τόσο το κίνημα του #metoo που εξαπλώθηκε στον χώρο του θεάτρου όσο και συγκεκριμένα στην… αδυναμία της, όπως αποδεικνύεται, τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό YOU, και έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις αφού όπως ανέφερε, ακόμα και αν η καριέρα των συναδέλφων της κατέρρευσε λόγω των καταγγελιών, αυτό είναι κάτι προσωρινό, γιατί «το ταλέντο δεν χάνεται…»

«Νομίζω ότι όταν ξαναβγεί να δουλέψει ο Φιλιππίδης κάποιοι θα καταλάβουν το λάθος τους και ότι δεν γίνεται να γκρεμιστούν τέτοια ταλέντα. Όσο μεγάλα και εάν είναι τα κρίματά τους, το ταλέντο δεν χάνεται. Ο Κιμούλης, όπως είδατε, επανήλθε καλλιτεχνικά και ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες, όσο και εάν σε κάποιους δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια» είπε και συμπλήρωσε:

«Μιλάω συχνά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν ασχολήθηκα καθόλου με κάποιες φοβιστικές τακτικές που έγιναν και σε εμένα και στο παιδί μου. Θα λέω την άποψή μου και θα την στηρίζω με παρρησία. Αρχίζει να πατάει στα πόδια του σιγά – σιγά, κάποιοι που του έσκαψαν τον λάκκο και τον κατηγορούσαν, φάνηκε εκ των υστέρων ότι είχαν άλλο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού τους και εκμεταλλεύτηκαν στην ουσία τη δημοσιότητα που πήραν».

 

Βάνα Μπάρμπα: Όταν μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τον Φιλιππίδη

Όλες οι ειδήσεις

Θλιβερά νέα για πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή: Πουλάει το σπίτι του λόγω χρεών!

Ο Lewis Hamilton δεν θα έκανε περίπατο ο Verstappen «αν ήμουν στο μονοθέσιο του Perez»

Γιώργος Πατούλης: Στο πλευρό του ο Χάρης Ρώμας-Δεν αλλάζω γνώμη για αυτόν τον πολιτικό άντρα