Χτες (23/10) αργά το απόγευμα ανακοινώθηκε από την Barking Well Media ότι ο Τζώνη Καλημέρης αποχωρεί από τον Όμιλο του Νίκου Κοκλώνη.

Σήμερα (24/10) ωστόσο έγινε γνωστό από την Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day του ALPHA, ότι ο Καλημέρης πηγαίνει στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης πέρασε το κατώφλι της Barking Well, τον Σεπτέμβριο του 2022, και μόλις ένα χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νίκο Κοκλώνη, οι δύο πλευρές χωρίζουν τους επαγγελματικούς τους δρόμους.

Επιπλέον, μόλις τον περασμένο Ιούνιο, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN είχε ανακοινώσει τη συνεργασία του με την εταιρεία Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, με την εταιρεία παραγωγής να αναλαμβάνει την υλοποίηση μέρους του ψυχαγωγικού προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως είπε η δημοσιογράφος- αυθεντία στα τηλεοπτικά, κανείς δεν περίμενε ότι το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος θα έκανε αυτή την κίνηση αν και πολύ συχνά «μπαινόβγαινε» στο κανάλι της Παιανίας. Αυτό βέβαια δεν κίνησε περιέργεια μιας και πρόκειται για «αδερφικά μαγαζιά» όπως είπε η παρουσιάστριας, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτό που αποκάλυψε η δημοσιογράφος είναι ότι πλέον ο Καλημέρης αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος του σταθμού θέση από την οποίο αποχώρησε πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν ήρθε σε ρήξη με τον καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη.

Αλλάζει κάτι άραγε και επιστρέφει ο Τζώνη σε γνώριμα λημέρια ή μήπως κάποιος αφήνει τις μουσικοχορευτικές εκπομπές και ετοιμάζεται για… καναλάρχης;

 

Τζώνη Καλημέρης: Από την Barking Well στο OPEN… πάλι!