Ο Τζέιμς Κόρντεν σταματά να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής του CBS «The Late Late Show»από το καλοκαίρι του 2023.
Ο Βρετανός κωμικός είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής το 2015.

«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω γιατί είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή. Είμαι ενθουσιασμένος που παρατείνω την παραμονή για ένα ακόμα χρόνο», είπε σε δηλώσεις του ο Κόρντεν. «Πάντα πίστευα ότι θα το έκανα για πέντε χρόνια και μετά θα έφευγα αλλά τελικά έμεινα. Πραγματικά το σκεφτόμουν για καιρό αν θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η περιπέτεια».

Η επιλογή του CBS να το θέσει παρουσιαστή σε μία τέτοια εκπομπή εξέπληξε πολλούς, με τους πιο διστακτικούς να κάνουν λόγο για πιθανή αποτυχία. Γρήγορα, όμως, ο Κόρντεν κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων ενώ με τα happenings όπως τα «Carpool Karaoke», «Drop The Mic», «Spill Your Guts» και «Crosswalk Musical» κατάφερε να γίνει άμεσα viral.

Τζέιμς Κόρντεν: Φήμες ότι θα έφευγε νωρίτερα

«Πριν από επτά χρόνια, ο Τζέιμς Κόρντεν ήρθε στις ΗΠΑ και κατέκτησε την τηλεόραση έχοντας μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και στο διαδίκτυο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του CBS Τζορτζ Τσικς.

Υπήρχαν στο αέρα πολλές εικασίες και φήμες τα τελευταία χρόνια σχετικά με το εάν ο Κόρντεν θα αποχωρήσει από το σόου και θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ίδιος δήλωσε στο Deadline ότι «είναι κάτι που το σκεφτόμαστε και το συζητάμε πολύ, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα μια απόφαση». Συμπληρώνοντας ότι: «μου αρέσει να ζω εδώ. Η οικογένειά μου και εγώ δεν θεωρήσαμε ποτέ δεδομένη αυτή την απίστευτη περιπέτεια. Κάθε μέρα κατεβαίνω στο Sunset για να πάω στη δουλειά και σκέφτομαι ότι είμαι από το High Wycombe». Και συνεχίζει: «υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που νιώθω ότι θέλω να κάνω, όπως θα ήθελα να προσπαθήσω να γράψω. Υπάρχουν κάποιες [ιστορίες] που θα ήθελα να αφηγηθώ. Θα ήθελα να δω αν είμαι ικανός γι’ αυτό».