Τη δική του εκπομπή ετοιμάζεται να κάνει ο Κώστας Τσουρός και μετράει αντίστροφα προκειμένου να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Mega.

Φυσικά, δεν θα είναι μόνος, αφού θα έχει μαζί του ένα ιδιαίτερο πάνελ, με την Νόνη Δούνια και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που επέστρεψε μετά το Survivor All Star στην τηλεόραση, να βρίσκονται μεταξύ άλλων στο πλάι του.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Star, μίλησε για τη νέα εκπομπή, αλλά και το γεγονός πως μπορεί να είναι απέναντι στη Ναταλία Γερμανού, παρά το ότι είχε πει πως δεν θα το έκανε ποτέ.

Όπως ο ίδιος τόνισε, εννοούσε πως όταν έφυγε από τη Ναταλία Γερμανού δεν θα πήγαινε απέναντί της, τη συγκεκριμένη δηλαδή στιγμή.

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαστε απέναντι αρχικά. Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσω πως είχα πει όταν έφυγα από τη Ναταλία πως δεν θα πήγαινα ποτέ απέναντί της, καθώς συζητούσα και τότε με το Mega για να κάνω εκπομπή. Αυτό όμως, όταν έφυγα από εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν είναι δέκα χρόνια στην ίδια ζώνη εγώ δεν θα πάω ποτέ απέναντι. Αυτό εννοούσα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε βέβαια πως οι σχέσεις των δύο παραμένουν εξαιρετικές. «Μιλάμε συνέχεια με τη Ναταλία».

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρισκόταν στο παρελθόν στην εκπομπή της Γερμανού και πλέον θα έχει τον ίδιο ρόλο, αλλά σε άλλο κανάλι.