Το Star φέρνει τα Φαντάσματα! Οι υπεύθυνοι των καναλιών, εδώ και αρκετό καιρό, κάνουν πολλά και ενδιαφέροντα «μαγειρέματα» για την τηλεοπτικη σεζόν 2022-2023. Κάποια από αυτά αφορούν την ψυχαγωγία και άλλα τη μυθοπλασία.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η βρετανική μαύρη κωμωδία «Ghosts» (μτφρ. «Φαντάσματα»), που έκανε πρεμιέρα το 2021 και σημειώνει επιτυχία.

Η συγκεκριμένη σειρά δεν έχει μπει απλά στο… στόχαστρο του STAR, αλλά έχουν ξεκινήσει κιόλας, υπό άκρα μυστικότητα, οι πρώτες προετοιμασίες για να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και να κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η ιστορία έχει στο επίκεντρο ένα νεαρό ζευγάρι, τη Σαμάνθα και τον Τζέι, οι οποίοι κληρονομούν ένα όμορφο εξοχικό σπίτι από μία μακρινή συγγενή του άντρα και πιστεύουν ακράδαντα ότι τα όνειρά τους μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.’Ετσι, λοιπόν, σκέφτονται να το μετατρέψουν σε ξενοδοχείο, μέχρι που ανακαλύπτουν ότι η έπαυλη είναι γεμάτη με τα θεότρελα φαντάσματα των προηγούμενων ενοίκων, που είναι πλέον δεσμευμένοι στην περιοχή μέχρι να φτάσουν στη μετά θάνατον ζωή. Βέβαια, αν και ο άντρας δεν μπορεί να δει ή να ακούσει τα φαντάσματα, δεν ισχύει το ίδιο και για τη Σαμάνθα. Ειδικά ύστερα από μία παραλίγο θανάσιμη εμπειρία.

MEGA και Star ρίχνονται στη μάχη με σόου και παιχνίδια

MEGA και Star ρίχνονται στη μάχη με σόου και παιχνίδια! Το περασμένο καλοκαίρι το Mega απέκτησε τα δικαιώματα του μουσικό σόου «ι can see your voίce (Μπορώ να δω τη φωνή σου)», το οποίο μας έρχεται ως αρχικό φορμάτ από τη Νότια Κορέα. Το πρόγραμμα προβάλλεται σε πολλέs χώρεs με μεγάλη επιτυχία. Βασικόs στόχοs σε αυτό το πρόγραμμα είναι να εντοπιστεί αυτόs που έχει καλή φωνή, είτε πρόκειται για παίκτη είτε για κάποιον celebrίty.

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση καθώs η απόφαση προκύπτει ύστερα από μια σειρά περίεργων δοκιμασιών. Το συγκεκριμένο φορμάτ τώρα επιστρέφει στο τραπέζι των συζητήσεων για την επόμενη χρονιά, καθώs το πρόγραμμα που συνδυάζει γέλιο, δοκιμασίεs με πλέι μπακ και καραόκε και πολλέs εκπλήξειs φαίνεται να έχει μια δυνατή μαγιά για να κερδίσει το κοινό.