Το προξενιό της Ιουλίας είναι η νέα σειρά που φέρνει ο Alpha από τη νέα σεζόν. Το κανάλι της Κάντζας θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία τα τελευταία δύο χρόνια με τις σειρές μυθοπλασίας.

Το προξενιό της Ιουλίας είναι μια σειρά εποχής με φόντο την επαρχία της δεκαετία του 50′ και μία νεαρή κοπέλα της οποίας η μοίρα ορίζεται από τους άλλους.

Η υπόθεση της σειράς αφορά την κόρη του μεγαλοκτηματία της Λάρισας, Γεωργίκη Προβιό, Ιουλία. Η Ιουλία παντρεύεται με προξενιό όμως μερικά χρόνια μετά ο γάμος της θα έχει τραγικό επίλογο καθώς ο άντρας της κι η τρίχρονη κόρη της δολοφονούνται.

Η ίδια έχει καταδικαστεί σε θάνατο όμως παραμένει αμίλητη. Λίγες μέρες πριν την εκτέλεσή της μία νεαρή δημοσιογράφος προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη από τις φυλακές.

Οι μνήμες τις γυναίκας ξυπνούν και η ίδια φαίνετια να βγαίνει από το λήθαργο. Γυρνώντας 5 χρόνια πριν στη εποχή μετά τον εμφύλιο το κουβάρι της ιστορίας της ξετυλίγεται. Τα παράπλευρα γεγονότα δίνουν νέα διάσταση στην ιστορία. Θα προλάβουν όμως να αποδείξουν την αθωότητά της πριν την εκτέλεση;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς συναντάμε τους: Ευγενία Ξυγκόρου, Μελέτη Ηλία, Δημήτρη Σέρφα, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρη Αλεξανδρή, Ελισάβετ Μουτάφη.

Το προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το trailer για τη νέα σειρά

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Η υπόθεση της σειράς του MEGA που θα σαρώσει σε τηλεθέαση

Αναστάτωση με την ταινία F1 του Brad Pitt καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα στο Silverstone

Παγιδευμένοι: Νεκρό μέλος της παρέας των παιδιών