Χθες είχαμε πρεμιέρες σε όλα τα κανάλια, αλλά το ΣΚΑΙ έκανε τη διαφορά και αντί για την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά, μας παρουσίασαν το τρέιλερ της εκπομπής καθώς και τον τίτλο.

Θα αρχίσω από το τρείλερ, που για να πω την αλήθεια δε μου πολύ άρεσε.

Βασικά μου θύμισε ένα video clip της Άννας Βίσση από το 90ς το «Είμαι πολύ καλά»!

Μου φάνηκε λίγο πρόχειρο το όλο concept μέχρι και το ντύσιμο της Φαίης.

Τώρα χρειάζεται να σχολιάσω τον τίτλο της εκπομπής «Το Πρωινό μας»;

Να πούμε ότι δεν υπάρχει καθόλου πρωτοτυπία και παραπέμπει ξεκάθαρα στο ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1.

Κανονικά θα έπρεπε να απεμπλακεί από το πρωινό του ΑΝΤ1 και να κάνει μια νέα αρχή, αφού και σε καινούργιο κανάλι πάει, νέο περιβάλλον και νέοι συνεργάτες. Θα ήθελε κάτι πιο catchy, κάτι που θα υποδήλωνε τη νέα αρχή που κάνει.

Όπως η Μενεγάκη έτσι και η Φαίη έχει τις διαφημιστικές της που θα την ακολουθούν σε όποιο κανάλι και να πήγαινε, αλλά θα έπρεπε να γίνει λίγο πιο επαγγελματική δουλειά.

Χθες μετά την εκπομπή του Πρωινού του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας έκανε δηλώσεις (αν και στην επίσημη φωτογράφιση είχε δυσαρεστήσει τις άλλες εκπομπές που δεν μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και απλά τους προσπέρασε) και εκτός των κλασικών ερωτήθηκε για τη Φαίη και το όνομα της εκπομπής της.
«Πιστέψτε με ότι ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδαμινό ρόλο. Κάπως θα λεγόταν που θα είχε μια σχέση με την πρωινή ζώνη. Παίζει κανένα ρόλο ο τίτλος; Τα πρόσωπα παίζουνε.Και η Φαίη είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο. Από τις καλύτερες παρουσιάστριες που υπάρχουν στην Ελλάδα.Καλή επιτυχία, προφανώς στη Φαίη και σε εμάς και σε όλες τις εκπομπές»!
Μιλάμε για καλοψυχία αν σκεφτείτε ότι θα είναι απέναντι και θα είναι ανταγωνιστική εκπομπή. Εδώ θέλω να παραθέσω τις δηλώσεις του Δημήτρη Οικονόμου για τη Μαρία Αναστασοπούλου, που όταν ερωτήθηκε αν της ευχήθηκε καλή επιτυχία είπε «Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ καλή επιτυχία, γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου». Τώρα ο Γιώργος Λιάγκας τι έχει να πει;
Τώρα που λέμε για το Γιώργο Λιάγκα, μην το ψάξετε σήμερα, έχει απεργία η ΕΣΗΕΑ οπότε θα λείπει από το πόστο του, άρα θα δούμε από την αρχή τη Δούκισσα Νομικού!

Περιμένουμε την άλλη Δευτέρα 12 του μήνα, με το άνοιγμα των σχολείων, την πρεμιέρα της Φαίης!