Την ώρα που το τηλεοπτικό τοπίο μοιάζει να αλλάζει συνεχώς, το ONE channel βρήκε συχνότητα έτσι ώστε να εκπέμπει ελεύθερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι αλλαγές είναι καθημερινές όπως είδαμε και με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό ενώ από την άλλη οι συμφωνίες και οι συμμαχίες ενόψει εκλογών όλο και αυξάνονται.

Αυτό εκμεταλλεύεται και το κανάλι της Alter Ego Α.Ε. το οποίο όπως φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να μεταδίδεται και στην ελεύθερη τηλεόραση.

Το ONE channel, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, μέχρις στιγμής μεταδίδεται μόνο διαδικτυακά ή μέσω των συνδρομητικών καναλιών της Nova και της Cosmote.

Όμως αυτό, αν όλα εξελιχθούν καλά, σύντομα θα αλλάξει. Το… «μικρό αδερφάκι» του Mega βρίσκεται πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσει την συμφωνία με το Κανάλι 9 για την ενοποίηση των δύο καναλιών.

Η συνεργασία τους βρίσκεται σε ισχύ από τον περασμένο Ιανουάριο όταν οι δυο τους συμφώνησαν να μεταδίδονται τα δελτία ειδήσεων του ONE στο Κανάλι 9.

Με τις νέες εξελίξεις πλέον το κανάλι που ανήκει στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, θα αποκτήσει εμβέλεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ αν όλα προχωρήσουν η συγχώνευση των δύο καναλιών κάτω από την ίδια διεύθυνση της ONE είναι το επόμενο βήμα.

Έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει στη διάθεσή του πλέον και δεύτερη τηλεοπτική συχνότητα, η οποία αφενός μπορεί να μην είναι πανελλαδικής εμβέλειας, αφετέρου η δύναμή της στην αγορά αυξάνεται κάτι που θα αποδοθεί σε διαφημιστικά κέρδη.

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Τότε ξεκινάει το Family Game Fight

GNTM- Σχεδιαστής μόδας για Καγιά: Της αρέσει να την «γλείφουν»-Ο Καράβας να ανοίξει μανικιούρ-Για το τσίρκο η Χατζηπαντελή

Οι Ψίθυροι Καρδιάς βάζουν φωτιά στην ΕΡΤ με Γκλέτσο – Παπαχαραλάμπους