Συγκλονιστικό αναμένεται το Ναυάγιο και στα επόμενα επεισόδια καθώς η σχέση της Ελένης με τη Στέλλα αναμένεται να έρθει στο προσκήνιο.

Η σειρά του Mega έχει κάνει μεγάλη αίσθηση φέτος ενώ σημειώνει και υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Ωστόσο θα ολοκληρωθεί σε έναν κύκλο με το τέλος να προβάλλεται τον Ιούνιο.

Το ναυάγιο: Αυτό ενώνει Ελένη και Στέλλα

Στη συνέχεια της καθηλωτικής σειράς του MEGA, η Ελένη και η Στέλλα θα είναι αυτές που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται.

Ελένη, μετά από προτροπή του Μιχάλη και του Βασίλη, πήγε στο σπίτι της Στέλλας για να την βοηθάει με τις δουλειές. Βέβαια, η ψυχολογική υποστήριξη είναι πιο πολύτιμη από την φασίνα.

Η υπόθεση εμπορίας βρεφών κινητοποιεί την Ελένη σύμφωνα με όσα δήλωσε η ηθοποιός της σειράς, Ελεάνα Στραβοδήμου στο περιοδικό τηλεθεατής.

Δρώντας μεθοδικά, συλλέγει στοιχεία εμπλέκοντας στην υπόθεση τη Στέλλα αλλά και τον Βασίλη, όντας το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση και αυτή που θα τα ανατρέψει όλα.

Ταυτόχρονα συνεργάζεται με την Αλίκη που από καρφί του Παντελίδη γίνεται σημαντικός σύμμαχος προκειμένου να ξεσκεπάσουν τον βιαστή και αδίστακτο δικηγόρο.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την Δευτέρα 20/5 , 22:50:

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18-5 spoiler: Η ομάδα της Δαλάκα πόσες ασυλίες θα πάρει;

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Στάσας

Η παναγία της φωτιάς: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ALPHA