Αναστάτωση στους κατοίκους της Χαλκιδικής -και όχι μόνο- προκλήθηκε λιγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12 και κατά τη διάρκεια προβολής του Survivor,το κανάλι του Φαλήρου «ανακοίνωσε» με super πως στη Χαλκιδική 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω κακοκαιρίας.

Το λάθος που έγινε διορθώθηκε άμεσα, ωστόσο, λόγω και της τηλεθέασης του ριάλιτι το είδε πολύς κόσμος, παρά το περασμένο της ώρας (σ.σ.: λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα) με αποτέλεσμα να γίνει ντόρος και στα social media. Η είδηση έγραφε «5 νεκροί στη Χαλκιδική από την κακοκαιρία» κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό επικράτησε πανικός.

Η απάντηση του ΣΚΑΪ για το λάθος

Οι άνθρωποι του καναλιού που αντιλήφθηκαν αμέσως το λάθος και το μήνυμα έμεινε στις οθόνες για λίγα μόλις δευτερόλεπτα, ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε με είδηση που αναρτήθηκε στο skai.gr το οποίο ανέφερε:

O τίτλος παλαιότερης είδησης εμφανίσθηκε στο κάτω μέρος της τηλεοπτικής οθόνης κατά τη διάρκεια προβολής του αποψινού επεισοδίου του Survivor, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο ΣΚΑΪ ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για την αναστάτωση.