Ο Θανάσης Πάτρας ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark και εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία ήταν και η τελευταία του συνεργασία, μίλησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Πολύπλευρη, πολυτάλαντη. Δεν την ήξερα. Είχαμε μιλήσει πριν κάποιες φορές, αλλά δεν είχαμε σχέση προσωπική ή φιλική. Είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλλιεργημένος, που γενικώς κάνει πράγματα για να αυτοαναβαθμίζεται. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό γιατί η αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα είναι πολύτιμη για τους ανθρώπους.

Είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί της και μου έδωσε την ευκαιρία -και την ευχαριστώ δημόσια- να ξαναμπώ στα πράγματα, με την πρόταση που μου έκανε για την εκπομπή. Η μεταξύ μας πλάκα ήταν που μου έλεγε ότι πρέπει να γίνω βουλευτής. Ήξερα ότι της είχε γίνει μια πρόταση από άλλο κόμμα. Ήρθε η πρόταση και αφού τη δέχτηκε και καλά έκανε. Είναι μια καλή περίπτωση για την Ευρωβουλή. Μιλάει πολλές γλώσσες, ασχολείται με τον συνάνθρωπο», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας για την Ελεονώρα Μελέτη.

Θανάσης Πάτρας: Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Με τον Ανδρέα υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική πριν από πολλά χρόνια. Μια διαδοχή που ήταν λίγο περίεργη. Είχαμε μια κοινωνική σχέση και έγινε η διαδοχή στην εκπομπή που ήμουν στον Alpha, ανέλαβε ο Ανδρέας και το έμαθα από δελτίο τύπου εφημερίδας. Θεωρούσα ότι μπορεί να μου το πει ως μεγαλύτερος, πιο έμπειρος.

Θα μπορούσε να με προειδοποιήσει. Δεν έγινε τότε, ψυχρανθήκαμε. Φάνηκε ότι ενοχλήθηκα, δικαίως και εγώ. Είχαμε πολλά χρόνια να ιδωθούμε! Βρεθήκαμε σε μια δύσκολη κατάσταση τότε με την επιχείρηση. Γενικώς δεν τον είχα δει από κοντά. Βρεθήκαμε πριν από λίγο καιρό, τα είπαμε, μου είπε την εκδοχή του. Δεν του κρατάω κακία του ανθρώπου. Εγώ τα άφησα πίσω μου τότε και δεν τα έφερε η ιστορία μετά. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να έχει επιτυχία σε ό,τι και να κάνει».