Τον Ιούνιο Θα πέσει η αυλαία της σειράς  «Η Τούρτα της μαμάς», μετά από κοινή απόφαση της ΕΡΤ και των δημιουργών της Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου να μην ανανεώσουν τη συνεργασία για τρίτη χρονιά.

Μετά από δύο σεζόν, η Μαριλού, κατά κόσμον Λυδία Φωτοπούλου, και η υπόλοιπη οικογένεια με αρχηγούς την Καίτη Κωνσταντίνου και τον Κώστα Κόκλα Θα αποχαιρετήσουν το κοινό. Με την οριστική απόφαση για αυλαία στην «Τούρτα τας μαμάς» απελευθερώνονται οι ηθοποιοί, εκ των οποίων κάποιοι έχουν ήδη προτάσεις για νέες σειρές, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το επόμενο βήμα των σεναριογράφων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να αφιερωθούν σε ένα μεγάλο project που απαιτεί την πλήρη προσοχή και αφοσίωσή τους!

Από τα υφιστάμενα προγράμματα συνεχίζουν «Τα καλύτερά μας χρόνια», το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και ο Μανούσος Μανουσάκης.

Το συγγραφικό δίδυμο Ρήγας- Αποστόλου, που είχε χαθεί για αρκετό καιρό πριν τη σειρά της ΕΡΤ « Η τούρτα της μαμάς», φαίνεται πως… επανήλθε για τα καλά!

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, που μόνο επιτυχίες έχουμε να θυμόμαστε, θα προκαλέσουν διπλό χτύπημα για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο σειρές για τις οποίες ακούγεται ότι έχουν υπογράψει, θα προβληθούν από διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στο μεταξύ, το κανάλι του Alpha επιθυμεί να επενδύσει περισσότερο στη μυθοπλασία. Επίσης πρόκειται να εντάξει άλλες τρεις σειρές στο πρόγραμμά του. Μάλιστα, μία από αυτές επρόκειτο αρχικά να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τελικά ματαιώθηκε επεισοδιακά με εξώδικα ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Πρόκειται για το «Room service, πλιζ», μια κωμωδία με την υπογραφή του Αλ. Ρήγα, που παρότι προαναγγέλθηκε με τρέιλερ για πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, τελικά δε βγήκε πότε στον αέρα.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα η ΕΡΤ  μιλά με τον Αλέξανδρο Ρήγα για μια σειρά που συζητήθηκε όσο ελάχιστες και ίσως ξαναβγεί στον τηλεοπτικό αέρα. Πρόκειται για την κωμική σειρά που παίχτηκε για λίγα επεισόδια στο Mega «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»! Η παραγωγή τότε ολοκληρώθηκε μόλις στο έκτο επεισόδιο, καθώς οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς είχαν κακές σχέσεις μεταξύ τους. Σχεδόν 20 χρόνια μετά, όμως, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις η σειρά να βγει με νέα επεισόδια στους δέκτες μας. Φυσικά, εάν αυτό συμβεί, θα περιλαμβάνει διαφορετικό καστ αλλά και σεναριακές αλλαγές που θα δώσουν στη σειρά μια μοντέρνα άποψη!