Μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον της Φαίη Σκορδά έγινε σήμερα στην εκπομπή «Breakfast@star και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα ο οποίος είπε πως «η επόμενη σεζόν θα είναι κι η τελευταία σεζόν για τη Φαίη στο πρωινό». Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, η παρουσιάστρια επιθυμεί να μετακινηθεί στην prime time ζώνη του σταθμού και να παρουσιάσει ένα βραδινό show.

Πρόκειται για μία μεγάλη είδηση και μάλιστα ο δημοσιογράφος θέλησε να το επιβεβαιώσει από το ίδιο το πρόσωπο και όχι να γίνεται μία αναπαραγωγή χωρίς βάση.

Έτσι ο Μαρίνος Βυθούλκας μίλησε με την παρουσιάστρια και τού απάντησε πως η επόμενη χρονιά δεν θα είναι η τελευταία χρονιά στην πρωινή ζώνη αλλά επιθυμεί όντως να βρεθεί στη βραδινή ζώνη.

Η πρώην πρωινή παρουσιάστρια έφυγε την περασμένη σεζόν από τον ΑΝΤ1 και μετακινήθηκε φέτος στο ΣΚΑΪ ο οποίος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός στην ανακοίνωσή του. «Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της», αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

«Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!», αναφερόταν στο τότε Δελτίο Τύπου.

 

Φαίη Σκορδά: Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής