Η Εύη Κουτσαυτάκη αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, μετά από μία πολυετή συνεργασία. Δεν είναι τυχαία η αποχώρηση της από τον σταθμό του Φαλήρου μιας και έρχεται την ώρα που το κανάλι φέρεται έτοιμο να κάνει πάλι μία στροφή προς την ενημέρωση. Επιπλέον, και οι δύο πλευρές φαίνεται πως προχώρησαν στην εν λόγω κίνηση, αμοιβαία.

Το διοικητικό στέλεχος ήταν πολύ κοντά στον Γιάννη Αλαφούζο ενώ είχε ταυτιστεί με την εικόνα του σταθμού τα τελευταία χρόνια, μια και ήταν αυτή που έφερε την ψυχαγωγία στον σταθμό και τον έβαλε στα βαθιά του ανταγωνισμού με μεγάλα κι επιτυχημένα πρότζεκτ όπως το Survivor και το The Voice. Επιπλέον ήταν στέλεχος του ομίλου επί 20 χρόνια έως τον Απρίλιο του 2015 όταν είχε αποχωρίσει, για να επιστρέψει δυο χρόνια μετά, το 2017 για να αναλάβει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου.

Άρα πρόκειται για την δεύτερη φορά που αποχωρεί από το κανάλι στο οποίο βρίσκεται επί 7 συναπτά χρόνια από τον Αύγουστο του 2017 οπότε επέστρεψε στο Φάληρο για να αντικαταστήσει τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού, Κώστα Κιμπουρόπουλο, ο οποίος θα αποχωρούσε μαζί με όλη την «ομάδα» του μετά από αρκετά χρόνια εργασίας σε αυτό έχοντας πιστωθεί την εκτόξευση της τηλεθέασης του καναλιού, τη συμφωνία για το Survivor καθώς και την εξαγορά της πρώτης τηλεοπτικής άδειας στον περιβόητο διαγωνισμό που τελικά κηρύχθηκε παράνομος.

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος θα είναι λύτρωση!

Η Τουρκία θα γεμίσει κινέζικα αυτοκίνητα! – Τι συνέβη

Η Παραλία: Το σκοτάδι της Χούντας και ένας απαγορευμένος έρωτας έρχονται στα Μάταλα