Ο ΑLΡΗΑ, πρόσφατα, πρόσθεσε ι στο πρόγραμμά του ένα φιλόδοξο πρότζεκτ: «Τα Νεοκλασικά». Αγαπημένα ελληνικά θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και θεωρούνται κλασικά, παίρνουν μία νέα μορφή και αναβιώνουν στις οθόνες μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, είδαμε τα έργα: «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Μιας πεντάρας νιάτα». Παρ’ όλα αυτά, όμως, οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να κάνουν μία παύση στην προβολή του συγκεκριμένου πρότζεκτ και να μην προβάλουν τον Απρίλιο τα επόμενα έργα που γυρίζονται ήδη.

Και αυτό γιατί από την Παρασκευή 25 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή θα προβάλλονται παιδικές ταινίες ενόψει της εορταστικής περιόδου για το Πάσχα. Να σημειωθεί ότι τον Μάιο, οπότε θα επανέλθουν «Τα Νεοκλασικά» στο πρόγραμμα, θα δούμε στις οθόνες μας τα έργα «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Οι κληρονόμοι», «Η κόμησσα της φάμπρικας» κ.ά.

 

Κάθε εβδομάδα και μια γέφυρα που ενώνει το χθες με το σήμερα με ένα μοναδικό τρόπο.

Οι γνωστοί και λατρεμένοι ήρωες, που μας έχουν κρατήσει την καλύτερη συντροφιά χαρίζοντάς μας απλόχερα το γέλιο, ζωντανεύουν και τους συναντάμε ξανά εν έτει 2022!

Οι Παρασκευές στον Alpha αλλάζουν και γίνονται Νεοκλασικές!

 

Με άλλους τρεις δυνατούς τίτλους από το ελληνικό θέατρο κα σινεμά συνεχίζουν τα «Νεοκλασικά» στον Αlpha. Σε στάδιο γυρισμάτων βρίσκονται ήδη οι «Κληρονόμοι», στους οποίους θα πρωταγωνιστεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται και η τηλεοπτική μεταφορά της “Κόμισσας της φάμπρικας”, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να έχουν ο Νίκος Πουρσανίδης και η Φιόνα Γεωργιάδη.

Στα τέλη Μαρτίου θα μεταδοθεί τελικό η διασκευή της ταινίας «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», που θα “ενώσει” ως πρωταγωνιστικό δίδυμο τον Αντώνη Καφετζόπουλο και την Υρώ Μανέ. Για την ώρα, έχουν “κλειδώσει” συνολικά 6 επεισόδιο για τα “Νεοκλασικά”, ενώ για τη συνέχεια εκκρεμούν οι τελικές αποφάσεις.