Τα Νεοκλασικά: Συνεχίζονται με δυνατά επεισόδια! Ο Alpha παρουσιάζει κλασικές ιστορίες αλλιώς!

Κάθε εβδομάδα μία ολοκαίνουργια αγαπημένη κωμωδία με νέα ματιά!

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Οι κληρονόμοι», «Η κόμισσα της φάμπρικας», με νέους πρωταγωνιστές και πολλές εκπλήξεις.

Κάθε εβδομάδα και μια γέφυρα που ενώνει το χθες με το σήμερα με ένα μοναδικό τρόπο.

Οι γνωστοί και λατρεμένοι ήρωες, που μας έχουν κρατήσει την καλύτερη συντροφιά χαρίζοντάς μας απλόχερα το γέλιο, ζωντανεύουν και τους συναντάμε ξανά εν έτει 2022!

Οι Παρασκευές στον Alpha αλλάζουν και γίνονται Νεοκλασικές!

 

Με άλλους τρεις δυνατούς τίτλους από το ελληνικό θέατρο κα σινεμά συνεχίζουν τα «Νεοκλασικά» στον Αlpha. Σε στάδιο γυρισμάτων βρίσκονται ήδη οι «Κληρονόμοι», στους οποίους θα πρωταγωνιστεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται και η τηλεοπτική μεταφορά της “Κόμισσας της φάμπρικας”, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να έχουν ο Νίκος Πουρσανίδης και η Φιόνα Γεωργιάδη.

Στα τέλη Μαρτίου θα μεταδοθεί τελικό η διασκευή της ταινίας «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», που θα “ενώσει” ως πρωταγωνιστικό δίδυμο τον Αντώνη Καφετζόπουλο και την Υρώ Μανέ. Για την ώρα, έχουν “κλειδώσει” συνολικά 6 επεισόδιο για τα “Νεοκλασικά”, ενώ για τη συνέχεια εκκρεμούν οι τελικές αποφάσεις.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 21:00 κάνει πρεμιέρα η κωμωδία «Μιας πεντάρας νιάτα», το αξέχαστο θεατρικό έργο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κωστή Πρετεντέρη, σε διασκευή σεναρίου Ζωής Κοΐβαρη και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Ο Γιώργος (Κώστας Νικούλι) κι η Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) είναι ένα νέο ζευγάρι, λογιστές κι οι δύο, ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και χρεωμένοι.

Έχουν δικό τους γραφείο που κινδυνεύουν να χάσουν επειδή χρωστάνε ενοίκια και παντρεύονται για να μπουν σε ένα ΕΣΠΑ για παντρεμένους με κοινή επιχείρηση.