Και όσο το Survivor πνέει τα λοίσθια ή αλλιώς αν προτιμάτε, κοντοζυγώνει η ώρα να μας αποχαιρετήσει, τόσο πιο ενδιαφέροντα γεγονότα αλλά και ψηφοφορίες θα έχει να μας παρουσιάσει!

Μία από αυτές και η σημερινή που έρχεται με τους υποψήφιους που είναι στον τάκο να είναι από τους πρώτους παίκτες που πήγαν στον Άγιο Δομίνικο! Άρα, ο καιρός περνάει, οι παίκτες λιγοστεύουν, έχουν αποκτήσει το κοινό τους και οι ψηφοφορίες προβλέπονται δύσκολες!

Αυτή την εβδομάδα είδαμε λοιπόν τους δύο αγώνες ασυλίας των οποίων τα αποτελέσματα ήταν αμφίρροπα! Δηλαδή τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατάφεραν να πάρουν νίκη. Επιπλέον ΕΔΩ είδαμε ποια είναι η ομάδα που παίρνει την τρίτη ασυλία. Στο μεταξύ, ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε πρώτος υποψήφιος, να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δέκατη φορά, αν θυμόμαστε καλά γιατί μπορεί να χάσαμε και το μέτρημα με τον χαμό που γίνεται με τον συγκεκριμένο παίκτη!

Έπειτα, μετά την ήττα τους οι «μπλε» οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ψήφισαν τη Βρισηίδα.

Η νεαρή κοπέλα θα αναγκαστεί να μοιραστεί τον τάκι και μαζί και την αγωνία με τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της και φαρμακοποιό, Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα όπως μας προϊδέασε το trailer του ΣΚΑΪ, ο Σπύρος τα βάζει με την Ασημίνα στο συμβούλιο και την κατηγορεί για ηθική αυτουργία σε ό,τι έχει σχέση με την υποψηφιότητα της Βρισηίδας!

Ποια θα είναι όμως η επιλογή των κόκκινων; Την περασμένη φορά που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση, η επιλογή τους ήταν η Μαίη.  Πλέον όμως στο κόκκινο team έχει πάει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η Σταυρούλα θα παίξει τον ρόλο της. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει την προστασία των κοριτσιών.

Οι κόκκινοι παίζουν έτσι ώστε να στείλουν εκτός παιχνιδιού την Βρισηίδα, είτε να υπάρξει κάποιος που θα βγάλει εκτός του Σπύρο Μαρτίκα.

Στο Sportime ψηφίζετε με αρνητική ψήφο – Ψηφίστε ΕΔΩ

Η είδηση όμως είναι ότι από τη στιγμή που τα κορίτσια μένουν προστατευμένα, δύο παίκτες μπορούν να ψηφιστούν ως οι πιο αδύναμοι. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας. Ο τελευταίος είναι ο αρχηγός κι αυτός που έκανε την επιλογή των παικτών. Η Σταυρούλα δεν θα τον ψηφίσει, ο Σπύρος Μαρτίκας πάει πάντα με τους πολλούς και κάπως έτσι θα βγει από την κάλπη ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Για πρώτη φορά θα είναι στη διάθεση του κοινού ο τελευταίος.

Ποιος είναι φαβορί να αποχωρήσει;

Εσείς λοιπόν ποιον θέλετε να παραμείνει;

Σπύρος Μαρτίκας

Βρισηίδα Ανδριώτου

Γιώργος Ταλάντσεβ

 

Οι τρεις υποψήφιοι προς υποχώρηση απευθύνονται στο κοινό