Ετοιμοπόλεμος μπαίνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στη μάχη της prime time καθώς το φετινό Survivor του 2024 θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις από τους προκατόχους του με στόχο την αύξηση του ενδιαφέροντος.

Το Survivor ξεκινάει στις 7 Ιανουαρίου και η αγωνία κορυφώνεται για την επιστροφή του πιο επιτυχημένου ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός γνωρίζει πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για το πρόγραμμά του και παίρνει τα μέτρα του.

Με την προβολή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ να συμπίπτει με τον Σασμό, τη Γη της ελιάς, τη Μάγισσα αλλά και το επερχόμενο Master Chef ο Ατζούν θέλει να αυξήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Τι κάνει λοιπόν για να το πετύχει αυτό;

Ο Ατζούν θέλει να θωρακίσει το Survivor από τα spoilers αυξάνοντας την αγωνία για τις αποχωρήσεις αλλά και ταυτόχρονα το ενδιαφέρον του κοινού.

Όπως αναφέρει η RealNews που κυκλοφορεί η ψηφοφορία του κοινού για τις αποχωρήσεις δε θα ισχύει πλέον. Αντίθετα οι παίκτες που θα βγαίνουν υποψήφιοι θα μονομαχούν σε στίβο για να βγει αυτός που θα αποχωρήσει. Πως θα διασφαλιστεί όμως ότι και αυτό το αποτέλεσμα δε θα διαρρεύσει; Ο Ατζούν έχει δώσει εντολή να γίνεται το γύρισμα λίγες ώρες πριν από τη μετάδοσή του αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για διαρρεύσεις.

https://youtu.be/pCytcLA8GCQ

Όλες οι ειδήσεις

Ατζούν: Κάνει δικό του τον Βόλο – Έσκασε η προκαταβολή!

Famagusta: Αυτός είναι ο ρόλος της Κατερίνας που θα συζητηθεί

Έρωτας φυγάς: Μπαινει στη σειρα πασίγνωστος ηθοποιος