Το Survivor είναι πλέον έτοιμο να κλείσει τα φώτα, να ρίξει αυλαίες και ο νικητής να απολαύσει τις δάφνες του! Ωστόσο εκεί στον ΣΚΑΪ πολύ θα ήθελαν να καθυστερήσουν για να μην πούμε να ματαιώσουν τον τελικό!

Ποιος άραγε μπορεί να είναι ο λόγος που μία τέτοια μεγάλη παραγωγή θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση;

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας είδαμε τους τελευταίους τέσσερις παίκτες να αφήνουν πίσω την καλύβα που έζησαν τόσες στιγμές και να δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα.

Η Σταυρούλα ήταν εκείνη που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ψήφους απέναντι στον Στάθη. Δυστυχώς ήταν εκείνη που η πηγή φάνηκε να είναι δεκάδες χιλιόμετρα μακριά. Πλέον και ο Άγιος Δομίνικος αποχαιρέτησε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Ωστόσο δεν ήταν και η πιο δίκαιη αποχώρηση αφού ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες με μεγάλες νίκες στους στίβους μάχης!

Άρης, Στάθης, Ασημίνα και Θωμαΐς ένιωσαν να κλείνει ένας κύκλος που τους στιγμάτισε στη ζωή τους! Αυτό όμως δε φάνηκε αρκετό για να ανεβάσει τα νούμερα της AGB. Κακά τα ψέματα! Όταν ετοιμάζεις μία τέτοιου είδους παραγωγή με δεκάδες άτομα πίσω από τις κάμερες που μένουν μακριά από τις οικογένειές τους τόσους μήνες και με χιλιάδες μίλια απόσταση, αυτό που περιμένεις είναι τουλάχιστον να εισπράξεις τα ανάλογα!

Όμως κάτι τέτοιο δε φάνηκε να γίνεται πραγματικότητα φέτος. Όχι ότι το ριάλιτι επιβίωσης της Καραϊβικής δεν έβγαλε τα λεφτά του αλλά είναι δεδομένο ότι έχουν υπάρξει χρονιές που έχει πάει πολύ καλύτερα!

Αυτό θα μπορούσε να βάλει σε ρίσκο ακόμα και τον τελικό αλλά εδώ μιλάμε για ρήτρες εκατομμυρίων! Οπότε ο ημιτελικός είναι μπροστά!

Survivor: Ας μιλήσουν όμως τα νούμερα ανά τέταρτο

8.8
13.8
10.6
15.0
10.2
10.9
12.0
15.7
16.4
18.0
17.7
12.1
15.2
17.6
15.0