Μεγάλη… τραγωδία προβλέπεται με το Survivor. Κι ο λόγος βέβαια δεν είναι κανένας άλλος πλην του γεγονότος ότι το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τελειώνει και οι παίκτες έχουν ήδη ξεκινήσει να παίρουν τον δρόμο της επιστροφής. Καλύβες και παραλίες τέλος, υγρασία και σκληροί αγωνιστικοί στίβοι… καπούτ! Το πρόγραμμα τελειώνει να έρθουν και οι καημένοι οι άνθρωποι στη βάση τους που εφτά μήνες τώρα δεν έχουν δει τους ανθρώπους τους!

Όμως μην έχετε την εντύπωση ότι αλλάζουν και πολλά μέχρι τη λήξη! Μη νομίζετε ότι τώρα θα σκάσουν από το φαγητό και το γλέντι! Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι τώρα που πλέον οι τέσσερις θα μείνουν τρεις. Δηλαδή να έχεις φτάσει κοντά στο έπαθλο, να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις μία κίνηση και να τα βάλεις στην τσέπη σου και… τσουκ να στα αρπάζει ο πιο αγαπητός στο κοινό!

Όπως καταλάβατε, Στάθης, Άρης, Μαίη και Ασημίνα πλησιάζουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και οι ημιτελικοί έχουν ήδη αρχίσει να στήνονται για να τους υποδεχτούν! Η παραγωγή του Ατζούν σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ ετοιμάζουν το Γαλάτσι έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια!

Ποιος όμως παίκτης θα βρεθεί απέναντι στην Ασημίνα που όπως είπαμε ΕΔΩ είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση; Δεν πάει πουθενά το μυαλό σας; Μη μένουμε σε εικασίες! ΕΔΩ μαθαίνετε τι μέλλει γενέσθαι με τις υποψηφιότητες αλλά και με τις ασυλίες.

 Survivor: Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου!