Ακόμα μία ήττα μέτρησαν το βράδυ της Δευτέρας οι Μαχητές του Survivor και αναγκάστηκαν με βαριά καρδιά να οδηγηθούν στο συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να υποδείξουν τον επόμενο παίκτη που τέθηκε στη διάθεση του κοινού.

Εν μέσω εντάσεων και γκρίνιας, όλοι ψήφισαν τη Μελίνα Μεταξά αφού καθώς φαίνεται, η υγεία της δεν είναι σε καλή κατάσταση κι ας μην το παραδέχεται η ίδια και το παίζει… power! Η αδυναμία της όμως αυτή την οδήγησε στο να αποχωρήσει δύο φορές από το συμβούλιο.

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά από την υπόδειξη της Μελίνας Μεταξά και όπως είπε ο ίδιος, το περίμενε αφού έχει δείξει την αντιπάθειά της στο πρόσωπό του. Στο μεταξύ πρώτος υποψήφιος από την ομάδα των Μπλε, αναδείχτηκε ο Κρις Σταμούλης.

Ωστόσο σήμερα ολοκληρώνεται η εβδομάδα με τα αγωνίσματα και μένει να δούμε, εν μέσω εντάσεων όπως είδαμε ΕΔΩ, ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος που θα ολοκληρώσει την τετράδα.

Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο θα δούμε τους μαχητές να καταφέρουν επιτέλους να πάρουν την πολυπόθητη ασυλία και έτσι στο συμβούλιο οι Κόκκινοι θα αναγκαστούν να ψηφίσουν.

Εκεί θα επιλέξουν τον Σπύρο Μαρτίκα.

Εσείς όμως ποιον θέλετε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Ποιος είναι αυτός που αν πάρει τα μπογαλάκια του από τον Άγιο Δομίνικο, θα σας λείψει;

Τέσσερις οι υποψήφιοι και εσείς καλείστε να επιλέξετε ποιος να μείνει στις καλύβες του νησιού.

Κρις Σταμούλης
Μελίνα Μεταξά
Γιώργος Ασημακόπουλος
Σπύρος Μαρτίκας

Ψηφίζουμε εδώ με σύνεση!


Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor Twitter 14/2: Ο Power Ranger Τάκης και το ζεύγος Μαριαλένα – Σάκης έκανε χαμό!

Ο Μίτσελ δεν φεύγει και ετοιμάζει δύο μεγάλες επιστροφές!

Survivor All Star: Ρε Ντάφυ, πολιτικοποιήθηκες κι εσύ με τον Άδωνι;