Το trailer του αποψινού (10/6) Survivor ξεκινά με την παραδοχή Γκιουλέκα ο οποίος λέει ότι είναι αλήθεια το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, η ανεκτικότητά του είναι ένα ποτήρι που έχει ξεχειλίσει.

Φάνης και ο Γιώργος θα συγκρουστούν για ακόμα μία φορά κατά την διάρκεια του αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και θα ακουστούν σκληρά λόγια.

Ο Φάνης τον ρωτάει γιατί νευριάζει και τον αποκαλεί «Γιωργάκη» με τον ίδιο να του… ξανασυστήνεται ως Γιώργος. Ο Φάνης λέει ότι έχει βαρεθεί να ασχολείται μαζί του δεν έχει καταλάβει τι πρόβλημα έχει ο συμπαίκτης της αντίπαλης ομάδας μαζί του αφού είναι κάτι σαν εμμονή.

Μάλιστα στη συνάντηση με τον Λιανό πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας, ο Φάνης λέει ότι έχει βαρεθεί να ασχολείται μαζί του ο Γιώργος με τον Γκιουλέκα να ανταπαντά ότι ο Μπολέτσης είναι ο ορισμός του εγωκεντρισμού.

Η κόντρα ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Γιώργο Γκιουλέκα συνεχίζεται και οι δύο παίκτες φαίνεται να μην έχουν τη διάθεση να τα αφήσουν όλα πίσω και να προχωρήσουν προς τον τελικό στόχο. Αντίθετα συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την κόντρα τους.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Ρεύμα: Μπάχαλο με τα τιμολόγια – Αυξήσεις φωτιά εώς 65%

Πύρρος Δήμας: Η ζωή του θα γίνει τηλεοπτική σειρά