Το χτεσινό επεισόδιο του Survivor έκλεισε με δύο απώλειες. Οι Μαχητές του ΣΚΑΪ έχασαν και την Πελαγία Καζολέα αλλά και για λόγους υγείας τον παρκουρίστα Άγγελο Πουλή.

Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι  ήταν η Πελαγία Καζολέα, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ωστόσο, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν η Πελαγία! Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, η Πελαγία δήλωσε: «Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το σόου κι η διπροσωπία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται. Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις».

Σε ό,τι αφορά τα ποσοστά του τηλεοπτικού κοινού, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό την Πέμπτη, την πρώτη θέση σε θετικές ψήφους απέσπασε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με ποσοστό 54%.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας με 33%, ενώ τελευταία τερμάτισε η Πελαγία Καζολέα με μόλις 13%.

 

Survivor ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το πραξικόπημα και οι φωνές της Ασημίνας

Τι έγινε όμως μετά το πρώτο αγώνισμα με τις νέες προσθήκες; Ο κακός χαμός. Μόλις είδαν τους νέους παίκτες οι μπλε έγιναν έξω φρενών. «Εμάς μας φέρνουν παλτά και στους άλλους βάζουν συνέχεια δυνατούς παίκτες. Θέλουν να μη φάμε ποτέ, να μείνουμε νηστικοί και να πεθάνουμε», φώναζε η καλύτερη παίκτρια των μπλε. Ασημίνα σε έξαλλη κατάσταση με δυο λόγια.

Η δυναμική κοπέλα των Διασήμων δεν ήταν η μόνη όμως, Με άλλα λόγια, και οι υπόλοιποι Μαχητές άρχισαν να έχουν ενδοιασμούς. Δεν ήθελαν να κατέβουν στην 2η ασυλία! Δεν ήθελαν να παίξουν! Έγινε ένας πανικός από όλη αυτή την ιστορία και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πρόλαβε η παραγωγή να γυρίσει και ομαδικό αγώνισμα.

Ποια ήταν η λύση; Μα φυσικά να πάει ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην ομάδα των μπλε. Μεταξύ μας ήταν και το πιο δίκαιο. Το παιχνίδι δεν θα είχε ενδιαφέρον αν δεν γινόταν αυτή η μετακίνηση.