Επέστρεψε ο Απόστολος Ρουβάς από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και πήγε στην Κέρκυρα να δει την οικογένειά του! Ο γνωστός σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά μετά την αποχώρησή του από το Survivor, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, δεν επέστρεψε στην Αθήνα αλλά προτίμησε να πάει κατευθείαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το αγαπημένο του νησί την Κέρκυρα.

Ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας Ρουβά έκανε την αποκάλυψε ότι επέστρεψε ο Απόστολος στην Ελλάδα. Ο Νίκος Ρουβάς μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας, «Welcome back bro».

Ο Νίκος, είναι ο μικρότερος από τα αδέρφια Ρουβά, και πρόκειται για ένα παιδί που αποκτήθηκε από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του Σάκη, του Απόστολου και του Βασίλη.

Το μήνυμα του Απόστολου Ρουβά

«Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας “σταθμός” γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον. Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα…. Και το ταξίδι συνεχίζεται!».

Ο γνωστός μάγειρας, που ήταν από την πρώτη ημέρα στο ριάλιτι επιβίωσης, έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μετά από 4,5 μήνες τηλεοπτικής παραμονής στην Καραϊβική!

Ωστόσο στην έξω ζωή τον περιμένει πώς και πώς η σύντροφός του Φανή (η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά, ενώ σε αγώνα μέσα στο ριάλιτι είχε σχηματίσει το αρχικό του ονόματός της για να της αφιερώσει τη νίκη)!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού κατά της διάρκεια μιας ταξιδιωτικής εξόρμησης.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram