Κανείς δεν περίμενε ότι το Survivor θα εξελισσόταν έτσι και η βασίλισσα θα έβλεπε πλέον το θρόνο να απομακρύνεται μιας και κανείς από τους συμπαίκτες της δεν είχαν τη διάθεση να τη σώσουν. Και γιατί άλλωστε;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/3) είδαμε τα πάντα να ανατρέπονται αφού τελικά,  αν και οι μπλε είχαν πει μεταξύ τους να ψηφίσουν ανθρώπινα γιατί η Χρύσα είναι τραυματίας, η ξανθιά βασίλισσα βρέθηκε στον τάκο και μένει να δούμε αν θα πάει περπατώντας ή… πετώντας!

Η ομάδα των Τζέιμς, Φάνη και Σταυρούλας, φαίνεται να καθορίζουν πολλά στους μπλε προσπαθώντας να τραβήξουν όσο περισσότερους μπορούν τόνισε ο Χριστόφορος.

«Κεντρική παρέα από την πρώτη στιγμή είναι Φάνης, Τζέιμς, Σταυρούλα και τα υπόλοιπα άτομα που θέλουν στην ουσία να ενταχθούν σε αυτή την ομάδα. Όταν έχεις άτομα που έχουν κύρος, θες να είσαι και εσύ σε αυτή την ομάδα, για να είσαι προστατευμένος», είπε ο παίκτης.

«Έτσι πιστεύω εγώ και γι’ αυτό ο Σταμάτης πήγε προς τα κει. Γιατί είδε ότι είναι μόνος του κι άρχισε να ανεβαίνει αγωνιστικά και τον υποστηρίζει σιγά σιγά η ομάδα του και τον εμπιστεύεται, δεν θα πήγαινε κόντρα στην ομάδα και θα ψήφιζε Χρύσα, γιατί θα έμενε στο περιθώριο».

«Σε περίπτωση που στη θέση της Χρύσας ήταν άλλος παίκτης, όπως η Μαριλίνα ή η Ευγενία, τα παιδιά δεν νομίζω να ανησυχούσαν τόσο για τον τραυματισμό της και θα υποστήριζαν την απόφαση του γιατρού ότι δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός και θα είχαν φύγει ακαριαία στον τάκο. Δεν θα υπήρχε συζήτηση καν για όλο αυτό το θέμα και θα το είχαν δικαιολογήσει ότι τελικά, ψηφίζουν αγωνιστικά», είπε ο Χριστόφορος στην κάμερα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ο Παππάς πάντως βλέπει περίεργα πράγματα και το κεφάλι του είναι έτοιμο να πάρει… φωτιά, όπως ακούγεται στο τρέιλερ ενώ όλοι οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας που είναι δύο ηχητικά μηνύματα.

Ευγενία, Άιρα, Αναστασία και Χρύσα οι τέσσερις μονομάχοι. Ποια θα αποχωρήσει;

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!