Τα μάθατε τα νέα από το Survivor. Μοιάζει πολύ πιθανό να πάμε σε ψηφοφορία τεσσάρων παικτών ως υποψήφιους προς αποχώρηση. Τυχαίο; Ας πούμε, δεν νομίζω. Διότι, το σχέδιο εξόντωσης του Σπύρου Μαρτίκα ενδεχομένως να μπαίνει σε εφαρμογή.

Έσκασε η βόμβα με την πληροφορία που λέει πως πάμε για τέσσερις υποψηφίου προς αποχώρηση. Ακόμα δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο θα βγουν αυτοι. Το πράγμα έχει ενδιαφέρον, όμως. Πολύ ενδιαφέρον μάλιστα. Διότι, απέναντι στον Σπύρο Μαρτικα ακούγεται πως θα βρεθούν δυο πολύ δυνατοί παίκτες.

Το όνομα του 2ου υποψηφίου προς αποχώρηση, το είχαμε προβλέψει και ήταν απόλυτα σωστό. Δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα θα βρεθεί η Ασημίνα. Αυτοί οι δύο παίκτες είναι σίγουρα στον τάκο. Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση οριστική από Άγιο Δομίνικο. Κυκλοφορεί εντόνως όμως η φημολογία πως οι έτεροι δύο υποψήφιοι είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας.

Γι αυτούς τους δύο παίκτες θα έχουμε το οριστικό την Τετάρτη. Μπορεί και να είναι απλώς κάτι αγωνιστικό. Αν όντως αυτή είναι η επιλογή. Μπορεί να έχει να κάνει και με Μαρτίκα όμως, Διότι, πρώτη φορά είναι τόσοι πολλοί και δυνατοί παίκτες απέναντί του. Λέτε να ήρθε η ώρα; Λέτε η αποχώρηση του Professor να έφτασε ή θα κάνει το ρεκόρ παίρνοντας την πρωτιά από τον Ντάφυ;

Media νέα

Survivor: Πασίγνωστη πρώην παίκτρια κολάζει τα πλήθη!

Τηλεθέαση: Δεν θα πιστέψτε ποιο πρόγραμμα σαρώνει!

Τέλος ο Γιώργος Παπαδάκης;

Το σχέδιο Μαρτίκα με τον Άρη Σοϊλέδη που δεν βρήκε ανταπόκριση