Οι ήττες συνεχίζονται για τους Κόκκινους στο Survivor ενώ η Δώρα Νικολή είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση μετά τον Γιάννη Περπατάρη. Κάπως έτσι συνεχίστηκε η 16η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά και τον… εξαφανισμένο Σάββα Γκέντσογλου.

Ωστόσο όπως φαίνεται το κλίμα είναι βαρύ για όλους που δεν μπορούν πλέον να διαχειριστούν τους… παλμούς τους! Όπως ήδη γνωρίζουμε, δεν υπάρχει ασυλία στις γυναίκες, και τα ματσαρίσματα στους στίβους μάχης όπως και οι μονομαχίες γίνονται πια ανεξαρτήτως φύλου.

Ο Γιάννης Περπατάρης ήταν αυτός που ζήτησε να ψηφιστεί όπως και έγινε με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι δίκαιο για να ξεκουραστούν τα υπόλοιπα παιδιά.

«Χθες στο συμβούλιο πριν πάμε, ζήτησα από τα παιδιά να ψηφίσουν εμένα, γιατί πάνω κάτω και με τα άλλα παιδιά είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Μόλις βγήκαν από τη μονομαχία τα παιδιά, είχαν τρέξει τόσα run. Πιστεύω λοιπόν, πως είναι δίκαιο να πάω εγώ στη μονομαχία τώρα για να ξεκουραστούν και τα υπόλοιπα παιδιά».

Στο αποψινό επεισόδιο πάντως βλέπουμε να ξεχνά τη… δικαιοσύνη και να λέει στη Σταυρούλα ότι θα της ρίξει χαστούκι μπροστά και στις δύο ομάδες μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ταλαδιανός, αναρωτιέται αν αυτός είναι ο αντρισμός του. Ο ίδιος ο Γιάννης πάντως λέει ότι δεν έχει απογοητευτεί με τους μπλε αλλά με τον εαυτό του που τόσο καιρό τους στήριζε ενώ απέδωσε την… κακιά ώρα στο γεγονός ότι ήταν πάνω στους παλμούς.

Ο Σταμάτης του λέει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν τις επικροτεί γιατί έχει δύο αδερφές και δε θα επιτρέψει σε κανέναν να συμπεριφέρεται έτσι.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 23/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Formula 1: Ε ρε έρμε Lance Stroll τι ονειρο να έβλεπες χθες το βράδυ…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στο φως τα μυστικά- Ο Χρήστος θυμάται το παρελθόν