Γιώργος, Θοδωρής, Ασημίνα και Αναστασία είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να παραμείνουν στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φτάνει στο νησί έτοιμος για την αναμέτρηση στο μικτό αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας με ένα τρομερό έπαθλο που αφορά ένα φανταστικό ταξίδι στο Κουρασάο. Πρόκειται για νησιωτικό κράτος νότια της Βενεζουέλας το οποίο αυτονομήθηκε μόλις το 2010.

Πάντως Κόκκινοι και Μπλε βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ λίγο πριν την κάλπη ο Γιώργος Λιανός τάραξε τα νερά με την ανακοίνωσή του, καθώς όπως είπε, έρχεται ο μικτός αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

“Έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως είδαμε, έγινε το 2-2 στις ασυλίες άρα καμία ομάδα δεν έχει προβάδισμα πόντων για τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας. Ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας όμως, θα είναι αρκετά ιδιαίτερος. Κανονικά θα παίζαμε αύριο, αλλά θεωρήσαμε ότι είναι πιο σωστό, πριν από αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα, να υπάρξει κάποια ξεκούραση, να επιστρέψετε στις παραλίες σας, να χαλαρώσετε, γιατί στον αγώνα που θα πάμε θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί. Ο λόγος είναι ότι ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας θα είναι ένας μικτός αγώνας μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Περιμένατε όλοι πώς και πώς να παίξετε με τους Τούρκους γιατί το φετινό τουρκικό Survivor είναι All Star. Για να καταλάβετε το επίπεδο, τέσσερις από τους παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι έχουν σηκώσει κούπα. Σε αυτόν τον αγώνα θα είναι φυσικά και ο Ατζούν, οπότε να γνωρίζετε πως το έπαθλο θα είναι πάρα πολύ καλό, θα είναι εμπειρία“, είπε ο παρουσιαστής.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ