Απώλειες για το Survivor αφού ο Τζέιμς ήταν απών από την παραλία ενώ η Σταυρούλα χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις σε ό,τι αφορούσε την υγεία του.

«Σήμερα το πρωί δεν ένιωθα πολύ καλά, οπότε ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να κάνω κάποιες γενικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει, αλλά νιώθω λίγο καλύτερα. Ο Τζέιμς έπαθε και αυτός κάτι, ήταν μαζί μου στην κλινική για να κάνει φυσικοθεραπεία, έχει λίγο τον ώμο του. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, οπότε είμαι λίγο down και για εμένα και για εκείνον», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Πάντως οι σχέσεις ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους είναι από δύσκολες έως… ανύπαρκτες με πρωταγωνιστές κυρίως τον Τζέιμς και την Ασημίνα που δεν αφήνουν σπόντα και κουβέντα να μην πέσει κάτω αφού εκείνος είναι εριστικός και εκείνη νιώθει ότι της ασκεί bullying.

Οι δύο παίκτες μοιάζουν να έχουν προηγούμενα αφού όπως βλέπουμε και στο σημερινό τρέιλερ του ΣΚΑΪ, ο Τζέιμς ακούγεται να λέει ότι δεν ισχύουν τα όσα λέει η Ασημίνα ενώ εκείνη λέει ότι οι Μπλε είναι ειρωνικοί και έχουν έπαρση επειδή κερδίζουν και περιμένει να δει πώς θα αντιδράσουν όταν πλέον θα χάνουν!

Στο μεταξύ και οι δύο πάγκοι τα δίνουν όλα για το έπαθλο επικοινωνίας ενώ η στιγμή της μονομαχίας ανάμεσα στις τέσσερις παίκτριες έφτασε και όλοι περιμένουν να δουν ποια θα αποχωρήσει!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!