Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαείδη, φαίνεται να είναι έτοιμη να αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνικο. Ο τραυματισμός της φαίνεται να την καταβάλλει και σε συνδυασμό  με τους ψυχολογικούς παράγοντες, η απόφαση μοιάζει να είναι μονόδρομος.

Ήδη από το επεισόδιο της Κυριακής έμοιαζε πλέον να αμφιταλαντεύεται για το αν θέλει να κάνει τη μονομαχία ή όχι.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η Σταυρούλα θα απουσιάσει από το συμβούλιο του νησιού καθώς έχει μεταφερθεί στην κλινική καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό της.

Εντωμεταξύ η Δώρα φάνηκε να είναι απογοητευμένη από την απόφαση των παικτών να τη βγάλουν υποψήφια.

«Την περίμενα την ψήφιση μου και αυτή τη φορά. Γιατί τα τρία αγόρια είναι πιο δεμένα μεταξύ τους και δεν θέλουν ίσως να χάσουν ο ένας τον άλλον. Ίσως και να φοβούνται να βγουν σε μονομαχία. Αυτό το έχουμε δει και από την αρχή του παιχνιδιού, ότι κάποια αγόρια φοβούνται να μονομαχία αν και δεν έχουν εκφράσει καθαρά κάτι τέτοιο. Άρα νομίζω ότι εγώ είμαι η πιο εύκολη λύση πλέον όσον αφορά τα αγόρια κυρίως. Η Κατερίνα μού έχει πει ότι δεν θέλει να με ψηφίσει και έκανε λάθος την προηγούμενη φορά», ανέφερε αρχικά η Δώρα.

«Εννοείται πως δεν θεωρώ δίκαιη την ψήφιση μου, να βγω πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος είναι πιο πεσμένος. Θα έπρεπε δηλαδή ο Χριστόφορος να ψηφιστεί αλλά δεν είναι αυτό και κάτι που με πειράζει γιατί σε δεύτερη ή τρίτη φορά, αν χάσουμε, θα βγουν τα άλλα δυο παιδιά και στο τέλος μένει αυτός που εκείνη την ημέρα θα είναι ο καλύτερος» πρόσθεσε η παίκτρια.

Ο Χριστόφορος όντως ψηφίστηκε ενώ στο σημερινό επεισόδιο η Δαλάκα μοιάζει να διχάζεται με τους Τούρκους ενώ όλοι είναι έτοιμοι για τον τρίτο αγώνα ασυλίας.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 14/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Ολυμπιακός: Έπαθε ζημιά που δεν θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά μπορεί να ρεφάρει

Σασμός: Οριστική ανατροπή με ανορθόδοξο τρόπο- Τα όσα γίνουν στην Άνω Ποριά προκαλούν σοκ