Μπορεί να βρισκόμαστε στην 17η εβδομάδα του Survivor αλλά όπως φαίνεται κανείς, τόσο από τους εναπομείναντες όσο και από όσους πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο, δεν μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους. Οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί και όλοι ψάχνουν αφορμή για να δημιουργήσουν ένταση ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει ή, ακόμα χειρότερα, ανάμεσα σε συμπαίκτες ίδιας ομάδας.

Ο πρώτος που το παρατήρησε είναι φυσικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός, ο οποίος το είπε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου.

«Εγώ πάντως παρατηρώ ένα κλίμα, επιτρέψτε μου να το χαρακτηρίσω ‘ψυχροπολεμικό’. Σαν οι ομάδες να έχουν οχυρωθεί κατά κάποιο τρόπο και δεν ξέρω αν ο στόχος σας είναι η συγκέντρωση και οι νίκες στους αγώνες ή πλέον δεν ταιριάζατε τόσο πολύ για να τα λέτε, να κάθεστε όλοι μαζί», είπε ενώ η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε πως διαφέρουν οι στόχοι των δύο ομάδων και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ξεκαθαρίζει πως «Δεν υπάρχει μελλοντική έχθρα που θα ακολουθήσουμε και στην έξω ζωή. Όταν χάνονται μεγάλα έπαθλα η μια ομάδα μπορεί να στεναχωριέται παραπάνω, η άλλη χαίρεται, φεύγει και η ομάδα (που μένει πίσω) θέλει να πάει και αυτή. Είναι αναμενόμενο να υπάρχει ανταγωνισμός και δεν είναι κακός. Για αυτό έχουμε έρθει στο παιχνίδι, για να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός”.

Και αφού όλα έχουν την εξήγησή τους, στο στίβο μάχης ο Παπαχαραλάμπους τα έβαλε με τον Χριστόφορο στον οποίο είπε με ένταση: «Ρε φίλε με τρελαίνεις. Χάνω την επαφή μου. Βλέπω τα πάντα» με τον Ταξίδη να του λέει «Μίλα σαν άνθρωπος».

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 30/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Το ρεκόρ εισιτηρίων για ένα Grand Prix MotoGP έσπασε στο Jerez

Έρωτας Φυγάς: Νεκρός ο Στέφανος και ο Κοντογιάννης; – Αυτός σχεδιάζει το τέλος τους!