Οι εντάσεις συνεχίζονται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο με τους παίκτες να έχουν πάει καλά «διαβασμένοι» και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα εχθρικό κλίμα ακόμα και μέσα στην ίδια τους την ομάδα!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα σε Παππά και Λαμάι χωρίς κανείς όμως να απασχολεί για τις αγωνιστικές ικανότητες αλλά για ίντριγκες!

Ωστόσο οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τους παίκτες που θα βρεθούν στη θέση του υποψηφίου και αν και στη χθεσινή ψηφοφορία φάνηκαν διχασμένοι, δίνοντας 5 ψήφους στον Αλέξη Παππά και 6 στην Κρίστυ Καθαργιά, αυτή τη φορά ψήφισαν Μαρία Αντωνά και Όλγα Πηλιάκη. Οι δύο γυναίκες έλαβαν από 5 ψήφους και περίμεναν την τελευταία για να ακουστεί το όνομα της τρίτης υποψήφιας για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τελικά, την 6η ψήφο πήρε η Όλγα Πηλιάκη. Τέλος, η Κατερίνα Δαλάκα ως MVP της εβδομάδας υπέδειξε τη Χρύσα ως την τέταρτη και τελευταία υποψήφια. Έτσι οι τέσσερις γυναίκες Δώρα, Κρίστυ, Όλγα και Χρύσα θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους.

Στο σημερινό πάντως τρέιλερ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει πάλι ο Αλέξης Παππάς που αναφέρει ότι δέχτηκε απειλές και προειδοποιήσεις με τον Βολικάκη να λέει ότι αυτός είναι που τα είπε αυτά όταν είδε τη συμπεριφορά του. Όπως είπε ο πρωταθλητής, ο Παππάς έχει άλλη συμπεριφορά όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές και άλλες φυσικά όταν είναι κλειστές!

Λέει ότι τον έβρισε και τον είπε «καραγκιοζάκο» ενώ είπε για τα πλάνα του Αλέξη για τον Λαμάι και τι σχεδιάζει να του «στήσει»!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ραγδαίες εξελίξεις με Ανδρέα και Μάρμω-Εκείνος θέλει να τη σώσει κι αυτή να τον χωρίσει!

MotoGP F1 Mugello Circuit: H πίστα της Τοσκάνης διευρύνει τις οδούς διαφυγής

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς-Ποιος ο ρόλος του Μόφορη;