Είστε έτοιμοι για την αποκάλυψη; Θέλετε να μάθετε το οριστικό και, εννοείται επιβεβαιωμένο από όλες τις πλευρές, spoiler για το Survivor; Θέλετε να δείτε ποιος παίρνει πόδι από τον Άγιο Δομίνικο ή θέλετε να σωπάσουμε για πάντα;

Επειδή αυτό δεν πρόκειται να γίνει, θα σας πούμε αμέσως ποιος παίκτης πρόκειται να αφήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Τετάρτη.

Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία υπήρχε φαβορί. Μάλιστα ο συγκεκριμένος είχε όλες τις πιθανότητες με το μέρος του! Ωστόσο όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε παίκτης δίνει διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Ο ένας είναι ευέξαπτος, ο άλλος χαλαρός, η άλλη ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού στα πλαίσια του… Όσκαρ και ο τέταρτος είανι συγγενής με γάτα άρα είναι εφτάψυχος!

Κανείς όμως δεν έκρυψε ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι μόνο ανατροπές! Εκεί που είσαι σίγουρος ότι θα φύγει αυτός που προκαλεί πανικό, γίνεται η στροφή και άλλος κουνάει το μαντήλι!

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σημερινό επεισόδιο περιλαμβάνει και αγώνισμα επικοινωνίας. Το Survivor spoiler έχει δοθεί από πολύ νωρίς για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Αυτό όμως που πρέπει να μάθετε είναι άλλο! Ποιος αποχωρεί από καλύβα, αγώνες, υγρασία και… κουνούπια! Δείτε ΕΔΩ ποιος φεύγει και δεν ξαναγυρνάει στον Άγιο Δομίνικο!