Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός, θα ανακοινώσει άμεσα (πιθανώς και στο επεισόδιο του Σαββάτου) ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης φεύγει από το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ! Ένα δηλαδή από τα φαβορί όπως όλα έδειχναν, θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Ποιο όμως είναι το πρόβλημα;

Όπως όλοι έχουμε δει, ο αθλητής δεν έχει εμφανιστεί σε επεισόδιο  εδώ και δύο εβδομάδες! Ωστόσο ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και συγκεκριμένα με το στομάχι του. Λόγω του υποστιτισμού ο αθλητής έχει μεγάλο θέμα.

Πολλά μπορεί να είχαν ακουστεί για το μέλλον του στο παιχνίδι. Όμως όπως ακούστηκε από το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στη «Super Κατερίνα» της τηλεόρασης του ALPHA, ο Γιωρίκας αποχωρεί οριστικά.

Μία από τις βασικές αιτίες όπως σας αναφέραμε είναι και το θέμα με την διατροφή του. Ο οργανισμός του έχει υποστεί ένα μεγάλο σοκ. Από εκεί που είχε γεύματα με πολλές θερμίδες ανά ημέρα, υπέστη ένα ισχυρό σοκ.

Δείτε το ρεπορτάζ

Ποια η θέση της Ομοσπονδίας Πάλης;

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο αθλητής είναι ήδη στο ξενοδοχείο και την Κυριακή ο Γιώργος Λιανός θα το ανακοινώσει στους υπόλοιπους παίκτες. H αποχώρηση γίνεται λόγω του θέματος υγείας και όχι για τα όσα είπε περί στησίματος αγώνων.

Επίσης ένας συναθλητής και μέλος της ομοσπονδίας της Πάλης, ο Γιάννης Αρμουζανίδης, μίλησε στην εκπομπή. Δείτε τι είπε για τον  Γιωρίκα Πιλίδη.

«Είναι ένας αδαμάντινος χαρακτήριας, σφυρηλατημένος από τις δυσκολίες της ζωής και πρέπει να μείνουμε στις αξίες του και όχι στις δηλώσεις του που μπορεί να έγινε λόγω των δυσκολιών που περνούσε και μπορεί να είναι αβάσιμες».

«Θεσμικά η ομοσπονδία καλώς έκανε και δραστηριοποιήθηκε. Θέλει τη διαφάνεια και θα κινηθεί σε αυτό το πρίσμα. Θα κληθεί από την Ομοσπονδία, όμως δεν εγκαλείται, δεν του έχει στείλει κανείς εξώδικο. Μπορεί κάτι το οποίο υπέθεσε με το δικό του παιδικό μυαλό να ήταν αέρας κοπανιστός».

Στο μεταξύ δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε ότι ουδέποτε ζήτησε η Ομοσπονδία να επιστρέψει.

Βέβαια είναι σίγουρο ότι ο αθλητής θα κληθεί να καταθέσει στοιχεία για τα όσα δήλωσε. Δηλαδή για το ποιος, πού και πότε του έκανε πρόταση να στήσει αγώνα. Όπως επίσης θα πρέπει να πει και το γιατί δεν έκανε άμεσα την καταγγελία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ήδη στο ξενοδοχείο.