Τα όσα ειπώθηκαν από τον Νίκο Γκάνο που αποχώρησε από το χτεσινό (21/2) επεισόδιο του Survivor για τον συμπαίκτη του, Αλέξη Παππά, σχολίασαν στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος.

Τι είπε όμως ο παίκτης που αποχώρησε:

«Στο συμβούλιο βγήκε ο Αλέξης υποψήφιος από την ομάδα μας, δεν ήξερα τι θα ψηφίσουν τα άλλα παιδιά. Ο Αλέξης έχει λίγο νευριάσει που ξαναβγήκε υποψήφιος. Είναι η τρίτη φορά που είναι υποψήφιος από την ομάδα του, αυτό πιστεύω κάτι δηλώνει. Προσωπικά τον ψήφισα και αγωνιστικά αλλά και σαν θέμα συμβίωσης και συμπάθειας…

Ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή εγώ και η Μαρία και τον ψηφίζουμε, κάτι που δεν ισχύει αφού αγωνιστικά είναι κατώτερος. Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Δε μιλάω πολύ. Το έχει καταλάβει ο κόσμος, δε με νοιάζει να φανώ πολύ, αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες, “δε μπορώ άλλο, πρέπει να τα πω”.

‘Εχω να πω λοιπόν για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει τότε, αυτό που είχε πει ο Χρήστος για τον Λαμάι, είναι μεγάλη αλήθεια, ήμουν κι εγώ μπροστά, ήμουν μπροστά και σε ένα άλλο περιστατικό που είχε πει. “θέλετε να κάνω τον Γιάννη να ντραπεί” και γέλαγε… Εμένα όταν ήμουν τραυματίας με ψήφισε και ήθελε να πείσει και τα άλλα παιδιά να με ψηφίσουν» είπε ο Νίκος Γκάνος για τον Αλέξη Παππά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε για τον Γκάνο ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ταχύτατο και χωρίς ίντριγκα. Αλλά αυτό που βγήκε από την αποχώρηση του, είναι ο ρόλος του Παππά που όμως είναι όλο και καλύτερος αγωνιστικά αλλά… διπρόσωπος τηλεοπτικά!

Μάλιστα, όπως είπε το τηλεοπτικό «θηρίο» είναι άνθρωπος της παραγωγής χωρίς βέβαια να είναι γνωστό αν τον βάζει η παραγωγή να τα κάνει αυτά. ‘Ετσι βγαίνει μία τοξικότητα και βέβαια δεν είναι καθαρός.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πάντως είπε ότι ο Τζέιμς τον απογοήτευσε αγωνιστικά!

 

Survivor: Δείτε το σχόλιο της εκπομπής Super Κατερίνα