Το Survivor και η ομάδα των διασήμων ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία νέα παίκτρια που ανήκει και στις 15 ωραιότερες γυναίκες του κόσμου, όπως αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή Fay’s Time και τη Φαίη Σκορδά.

Η Ζωή Ασουμανάκη μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για το πώς νιώθει και γιατί έκανε υπομονή όπως ανέφερε.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μπαίνω. Βέβαια περίμενα να μπω με την πρώτη φουρνιά. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση από την Acun Medya ήταν η μητέρα μου, τσίριζε! Η μάνα μου μού είπε να προσέχω τι θα τρώω, να μην τρώω καρπούς που θα βλέπω, κάθε μάνα τα ίδια.»

Στην ερώτηση για το ποιες λέξεις τη χαρακτηρίζουν είπε: «Είμαι δυναμική, τελειομανής και πεισματάρα. Με όλους θα μπορούσα να τα έχω καλά αρκεί να μην καταπατήσουν την καλοσύνη μου. Εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη. Θα ήθελα να ανταγωνίζομαι άτομα που είναι καλά στο στίβο μάχης».

Η ίδια είπε ότι πολύ καλές αποδόσεις από τους Μαχητές έχει η Δώρα ενώ σε ό,τι αφορά τον αγαπημένο νικητή από προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης, το μοντέλο είπε: «Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Ήταν ένας παίκτης προσγειωμένος, με στόχο και αγαπητός. Όλοι θα θέλαμε την πορεία του».

Για το αν αφήνει έρωτα πίσω της είπε: «Φεύγοντας αφήνω έναν έρωτα. Είναι λίγο μακριά, στην Κρήτη. Με στηρίζει και χαίρομαι που έχω έναν άνθρωπο υποστηρικτικό».

 

Survivor: Δείτε το ρεπορτάζ