Στο Survivor, στο ριάλιτι επιβίωσης που όλα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, νέοι παίκτες κάνουν την είσοδό τους στον Άγιο Δομίνικο και όλοι μένουν με το στόμα ανοικτό! Μία από αυτούς τους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι και η Στέλλα Ανδρεάδου η οποία είναι πρώην  παίκτρια του ΠΑΟΚ αλλά και προπονήτρια σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Μπέρμιγχαμ.

 

Δείτε το προφίλ της ΕΔΩ

Μαζί με την Στέλλα όμως μπαίνουν κι άλλοι παίκτες που την… πλαισιώνουν όπως αναφέρει και το Sportime! Στάθης Σχίζας και Γεωργία Μαριδάκη είναι επίσης νέοι παίκτες που μπαίνουν στο αυριανό (5/3) επεισόδιο του Survivor. Ο μεν Στάθης θα μπει στους Διάσημους και πρόκειται για ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας αλλά και συνιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού.

Το όνομα του επιχειρηματία είχε ακουστεί ιδιαίτερα τον περασμένο Νοέμβριο όταν κυκλοφόρησε η φήμη αλλά και… φωτογραφίες του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ίδια είχε αναφέρει για όσους τη θέλουν ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα το εξής: «Η αλήθεια είναι ότι τον γνωρίζω τον Στάθη πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και συνεργάτης μου. Όπως γνωρίζετε όλοι έχω e-shop με ρούχα και ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει την μεταφορική. Έχει την κούριερ με την οποία μεταφέρω τα πράγματα στην Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα και αυτό είναι όλο. Προφανώς επειδή τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια με κάλεσε και στην έναρξη του μαγαζιού του και πήγα εννοείται και τον στηρίζω».

«Ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ισορροπίες», θα πει ο Γιώργος Λιανός προτού υποδεχτεί τους νέους παίκτες!