Έφτασε η ώρα του Survivor για να ανεβάσει και λίγο τα νουμεράκια του που τώρα τελευταία βλέπουν την κατιούσα στον ΣΚΑΪ και τους πιάνει μία ταραχή! Στο αποψινό επεισόδιο αναμένεται ένας χαμός μεταξύ παικτών.

Επιπλέον θα δούμε τους Κόκκινους και τους Μπλε να αγωνίζονται στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία. Το οποίο όμως αποτέλεσμα έχουμε φροντίσει να σας δώσουμε ΕΔΩ νωρίτερα να μη σας τρώει η… αγωνία!

Μένει λοιπόν να δούμε ποιος εκ των τριών αναμένεται να την κάνει από το ριάλιτι επιβίωσης. Με τρεις υποψηφίους πάνε οι Κόκκινοι στην αποψινή ψηφοφορία. Οι Μπλε πάνε απλά για τον… χαβαλέ τους αφού κέρδισαν και τις δύο ασυλίες άρα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όπως ακριβώς δεν έχουν κάτι να φοβηθούν τα κορίτσια από τους Κόκκινους που δεν παίζει υποψηφιότητα λόγω αριθμητικής υπεροχής.

Ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκεται συνυποψήφιος με δυνατούς παίκτες! Επιπλέον γυναίκες δεν παίζουν!

Πάντως με αντιπάλους τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα πολύ δύσκολα ο Τάκης Καραγκούνιας θα καταφέρει να παραμείνει στο Survivor για μια εβδομάδα ακόμα. Είναι το μεγάλο φαβορί και περιμένουμε αύριο, μετά και την ψηφοφορία, να επιβεβαιωθεί!

Η Στέλλα Ανδρεάδου που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία θα υποδείξει τον Στάθη Σχίζα.

Όπως και να το κάνουμε, και όσο κι αν το παλέψουν οι παίκτες, η κόντρα που αφήνει να υπάρχει στην ατμόσφαιρα ο Τάκης είναι εκνευριστική!

«Με τον άνθρωπο που λέγεται Τάκης Καραγκούνιας δεν θέλω πλέον να έχω ούτε καλημέρα κι αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε στο οπτικό μου πεδίο… Μετά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ μας, αυτός ο άνθρωπος για εμένα είναι μηδέν» είπε ο Άρης στην κάμερα της παραγωγής!

«Αυτό που είπε ο Σοϊλέδης ότι δεν θέλει ούτε καλημέρα από εμένα. Του την έχω κόψει εδώ κι 1,5 μήνα.

Ούτε ένα γνέψιμο του κεφαλιού μου δεν του κάνω. Δεν θέλω να υπάρχει… Δεν πρόκειται να συγχωρήσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο για αυτό που έχει κάνει και περισσότερο για αυτά που έχει πει.» Δηλαδή όπως καταλαβαίνετε, πέφτουν βαριές κουβέντες στο τραπέζι!

Γι αυτό και εσείς πρέπει να επιλέξετε ποιον θέλετε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στο ριάλιτι και είθε ο ένας να πάει στο καλό…

Παράλληλα, μπορείτε να ψηφίσετε και αρνητικά στο MEGA POLL στο Sportime.

Ποιον παίκτη θέλετε να παραμείνει:

Σπύρο Μαρτίκα

Στάθη Σχίζα

Τακη Καραγκούνια