Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor της τρέχουσας εβδομάδας, οι Μπλε ήταν οι μεγάλοι νικητές.

Οι ταλαιπωρημένοι Κόκκινοι ξέσπασαν πάνω στον Σπύρο Μαρτίκα για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, λέγοντας ότι υποστήριζε την Βρισηίδα, αντί για τους παίκτες της ομάδας του.

Η Ασημίνα μάλιστα, μια από του λίγους παίκτες που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ,  Survivor, αμέσως αντιλήφθηκε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και έσπεσε να συγκρίνει καταστάσεις!
Όλοι θυμούνται τους ομηρικούς καυγάδες και το βάρος που έφερε η τότε Κόκκινη ομάδα, εξαιτίας του ειδυλλίου που εκτυλίσσονταν ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Μυριέλλα Κουρεντή. Τα κακά πεθερικά τότε ήταν ο Βαλάντης και η Αθηνά, ενώ και άλλα μέλη της ομάδας των τότε Κόκκινων είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την αρνητική επίδραση αυτής της κατάστασης στην ομάδα τους.

Ωστόσο πρέπει να πάμε στα δικά μας!

Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι οι Μπλε είναι δυνατοί αγωνιστικά.  Οι Κόκκινοι έχουν τον Τάκη στην ομάδα και τους έχει σπάσει τα νεύρα με τη συμπεριφορά του!

Οι Μπλε μοιάζουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά αυτά ανατρέπονται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Οι Κόκκινοι από την άλλη, έχουν να αντιμετωπίσουν και τους γεροντοέρωτες του Μαρτίκα με την Βρισηίδα. Και μιας και αναφέραμε τον Μαρτίκα να θυμήσουμε γιατί ψηφίστηκε! Η ομάδα για στρατηγικούς λόγους αποφάσισε να ψηφίσει από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα για να του δώσει ένα μικρό προβάδισμα χρόνου που σίγουρα ξέρει πως να διαχειριστεί έπειτα από 8 υποψηφιότητες, έναντι του φαινομενικά σίγουρου δεύτερου μπλε υποψηφίου που θα προκύψει από την επιλογή της Στέλλας, Τάκη Καραγκούνια.

Το ζήτημα όμως τώρα είναι άλλο! Η ομάδα που κερδίζει τελικά την ασυλία είναι αυτή που τη μαθαίνεις ΕΔΩ!