Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε  από τον ΣΚΑΪ υπήρχε έντονη ίντριγκα και φυσικά… «μαλλιοτράβηγμα» Μυριέλλας-Τάκη, η… «τσόντα» της Ευρυδίκης και το ντεμπούτο του Στάθη.

Ωστόσο οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κέρδισαν την πρώτη ασυλία. Έτσι οι Μαχητές αναγκάστηκαν να πάνε σε αγώνισμα για ατομική ασυλία. Το αγώνισμα ήταν αρκετά δύσκολο αφού δεν είναι… παιχνίδακι να κρατάς σταθερή την μπάλα και να μεγαλώνεις τα καλάμια!

Εκεί νικήτρια στέφθηκε η Θωμαΐς η οποία με τη σειρά της επέλεξε την Σταυρούλα. 

Ξέρουμε όμως ποιο είναι το αληθινό κριτήριο της ομάδας στη ψηφοφορία; Είναι σίγουρο πως η Σταυρούλα προκάλεσε την ομάδα να την ψηφίσουν με τη συμπεριφορά που επέδειξε. ΌΠως και να το κάνουμε, δεν γίνεται οι άλλοι να είναι εκεί, να μην έχουν βρίσει (δημόσια τουλάχιστον) ο ένας τον άλλο και να έρχεσαι εσύ και την δεύτερη εβδομάδα να αρχίσεις τα στολίσματα και τις… «ευχές»! Κυρία μου, θα το πλερώσεις!

Ο Σπύρος πάλι από την άλλη είπε ότι περίμενε την υποψηφιότητά του.

«Το περίμενα γιατί είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά. Ο κόσμος είναι αλάνθαστα δίκαιος, δεν θ’ αλλάξω τις αρχές μου για κανένα συμφέρον ακόμα και να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Θα στηρίζω τις καθαρές και τις τίμιες σχέσεις. Θα σταθώ σταθερός στις ιδέες και στις απόψεις μου. Κανένα προσωπικό συμφέρον δεν μπορώ να σταθεί στην επιβίωση αυτής της ομάδας» σχολίασε ο παίκτης των Μαχητών.

Και ο τρίτος που θα βρεθεί στον τάκο είναι ο Σάββας…

Γιατί μπορεί ο Σάββας να έφερε πόντους στα αγωνίσματα αλλά υπάρχει πάντα ο… Στρατηγός που διοργανώνει την στρατηγική. Είδαμε άλλωστε όλο το σχέδιο που έκανε η Ασημίνα γύρω από το κομμάτι της ψηφοφορίας.

Έπιασαν τόπο λοιπόν και να ο Σάββας στον τάκο!

Αυτοί λοιπόν είναι η τριάδα των υποψηφίων. Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαείδη και Σάββας Κάλφας.

Ποιον θέλετε εσείς να παραμείνει; Εμείς σας είπαμε τα πεπραγμένα τους. Τα πώς και τα γιατί τους. Εσείς όμως επιλέγετε με κριτήρια που είναι υποκειμενικά. Άλλωστε εμείς οι απ’ έξω τι είχαμε, τι χάσαμε!