Και το χτεσινό επεισόδιο του Survivor στο ΣΚΑΪ ήταν συναρπαστικό αφού Διάσημοι και οι Μαχητές «ρίχτηκαν» στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Μάλιστα το αγώνισμα φάνηκε να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, ενώ χρειάστηκε η συνεργασία των συμπαικτών της κάθε ομάδας.

Ωστόσο ήρθε και ο τραυματισμός, με τον Τάκη Καραγκούνια να χτυπάει στον στίβο μάχης και τους γιατρούς της παραγωγής να επεμβαίνουν.

Νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας ήταν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Πριν από αυτό, όμως, οι Μπλε “δοκιμάστηκαν” στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, με την Θωμαή να κάνει την ανατροπή και να την κερδίζει.

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 2022, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε κάποιες νέες πληροφορίες που αφορούν τα στατιστικά των παικτών για τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με κάποιους εξ αυτών να ζορίζονται και άλλους να χαίρονται ακούγοντας τους καλύτερους και χειρότερους παίκτες.

Καλύτερος παίκτης στους Διάσημους αναδείχθηκε ο Αρης Σοϊλέδης, ενώ στα Τάρταρα ήταν η Ναυσικά. Στους Μαχητές, την πρωτιά μοιράστηκαν η Ασημίνα με τη Θωμαή.Έπειτα, οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν και επέλεξαν τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

πίνακας