Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε χτες (27/2) από τον ΣΚΑΪ τα είχαμε όλα! Έντονη δράση, αγωνίσματα, ατομική ασυλία, το ντεμπούτο της Σταυρούλας, τα δάκρυα της Βρισηίδας και γενικά πολύ… ίντριγκα!

Ωστόσο οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν την πρώτη ασυλία. Μετά από καιρό, το σερί τούς έχει γυρίσει και τα παιδιά το γλεντάνε! Έτσι οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να πάνε σε αγώνισμα για ατομική ασυλία.

Ο Απόστολος Ρουβάς που είχε ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του σε προηγούμενο επεισόδιο ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία. Έτσι ο σεφ θα υποδείξει όπως είπαμε και νωρίτερα (ΕΔΩ) την Μυριέλλα. Η Βρισηίδα είναι η μία εκ των υποψηφίων η οποία σήμερα ξεσπά! Στην ομαδα των «Διάσημων» επικρατεί ένταση καθώς μετά την υποψηφιότητά της η Βρισηίδα βάζει στο επίκεντρο της συζήτησης τον Άρη.

Ξέρουμε όμως ποιο είναι το αληθινό κριτήριο της ομάδας στη ψηφοφορία; Είναι αγωνιστικό ή κάποιας μορφής στρατηγική για να διασφαλίσουν τη θέση των φίλων τους στο Survivor;

Αλλά και στην  αντίπαλη καλύβα, αυτή των Μαχητών το κλίμα είναι… Φώσκολος!

Ο Σπύρος νιώθει πως είναι θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης. Μάλιστα στρέφονται προς Ασημίνα και την Σοφιάνα. Ο Θεσσαλός όμως είναι εκείνος που έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση μαζί του. Τελικά ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης;

Survivor: Απόψε οι δύο ομάδες συναντώνται στον δεύτερο και πολύ κρίσιμο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη τις δύο παίκτριες που είναι υποψήφιες για αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων που γνώρισε την ήττα στην ασυλία της Κυριακής.
Ποιοι, λοιπόν, αποτελούν την τετράδα των υποψηφίων; Ποιον θέλετε εσείς να παραμείνει; Εμείς σας λέμε τα ονόματα, να το σκεφτείτε, να το μελετήσετε και με καθαρό μυαλό να επιλέξετε ποιος θέλετε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι όλα καλά στην μπλε ομάδα άραγε;

Λοιπόν, η τετράδα είναι η εξής: Βρισηίδα Ανδριώτου, Μυριέλλα Κουρεντή, Σπύρος Μαρτίκας και Γιάννης Τσολάκης. Καταλαβαίνουμε ότι με το πέρασμα του χρόνου είναι πιο δύσκολο να επιλέξετε έναν παίκτη για να μείνει! Ελάτε όμως! Σκεφτείτε όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο!