Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε χτες (27/2) από τον ΣΚΑΪ τα είχαμε όλα! Έντονη δράση, αγωνίσματα, ατομική ασυλία, το ντεμπούτο της Σταυρούλας, τα δάκρυα της Βρισηίδας και γενικά πολύ… ίντριγκα!

Ωστόσο οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν την πρώτη ασυλία. Μετά από καιρό, το σερί τούς έχει γυρίσει και τα παιδιά το γλεντάνε! Έτσι οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να πάνε σε αγώνισμα για ατομική ασυλία.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία. Έτσι ο σεφ θα είναι αυτός που θα υποδείξει έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Από την κάλπη πάντως, άλλη παίκτρια περίμεναν οι Μαχητές να ακούσουν, κι άλλη είδαν τελικά να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τους Διάσημους. Η Βρισηίδα είναι η μία εκ των υποψηφίων και σήμερα αναμένεται να πει ο Απόστολος ποια, ναι καλά διαβάσατε, ποια είναι η άλλη. Θα σας την πούμε και εμείς αλλά να αναφέρουμε πρώτα για την καημένη την Βρισηίδα.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε περίμενε από τους συμπαίκτες της πως θα την ψηφίσουν και μαρτύρησε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πως σε κουβέντα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά πως θα έρθει κι η ώρα της μικρής να ψηφιστεί.

Όμως έρχεται σήμερα το πλήρωμα του χρόνου και για την… μεγάλη! Και αυτή δεν είναι άλλη από την Μυριέλλα! Ναι καλά διαβάσατε! Ο Απόστολος υποδεικνύει την ηθοποιό ως υποψήφια προς αποχώρηση και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ το οριστικό Spoiler!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!
Από την άλλη, για να μη λέτε ότι σας αφήνουμε με μισές ειδήσεις, οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα για την 2η ασυλία. Είναι οριστικό Survivor spoiler. Με άλλα λόγια, πάμε για τέσσερις υποψηφίους το βράδυ.