Στο αποψινό Survivor τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένουμε ή όπως θα θέλαμε να πάνε. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων! Από τη μία αγωνία, άγχος και προσδοκία και από την άλλη νεύρα και στενοχώρια!

Όπως είδαμε νωρίτερα ΕΔΩ τα αγωνίσματα είναι στη μέση αφού η κάθε ομάδα έχει μία ασυλία και δύ προτεινόμενους προς τάκο παίκτες.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος που βρέθηκε προτεινόμενος για αποχώρηση μετά την ένωση των δύο ομάδων

Κόκκινοι και Μπλε μοιράζονται τις νίκες στα αγωνίσματα για την ασυλία της εβδομάδας, το οποίο σημαίνει πως απόψε θα διεξαχθεί ψηφοφορία με τη συμμετοχή 2 υποψηφίων από κάθε ομάδα.

Σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς ότι ο Γιώργος Κατσαούνης είναι προτεινόμενος από την Κόκκινη ομάδα και η Σοφιάννα από την Μπλε. Αυτοί δηλαδή είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι.

Ωστόσο έχουμε και τους άλλους δύο. Και οι δύο είναι δυνατοί αλλά υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Ο ένας είναι παλιός και δοκιμασμένος ενώ η άλλη καινούργιο αίμα που δε μοιάζει εύκολα να μπορεί να μπει σε κλίκα.
Ο λόγος για τους Αρη Σοϊλέδη και την Τζο Μαριδάκη. Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι που θα προκύψουν από τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων από τους κατόχους των ατομικών ασυλιών.

Άρα με βάση τους παίκτες που πέφτουν στην… πυρά, τα πράγματα τα λες μάλλον δύσκολα. Κάποιος μπορεί να δει την Τζο Μαριδάκη ως φαβορί αποχώρησης. Ωστόσο είναι κάτι τέτοιο δυνατό; Προκειται για παιχτούρα να τα λέμε κι αυτά.

Εμείς έχουμε κάτι στο μυαλό μας. Αλλά δε θέλουμε να επηρεάσουμε το κοινό μας. Ψηφίστε άφοβα! Άλλωστε τι σήμερα τι την άλλη εβδομάδα. Μόνο ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην μπερδευτείτε με τον Άρη που λέει ότι θα φύγει…

Ψηφίζουμε λοιπόν ποιος παραμένει.

Γιώργος Κατσαούνης
Σοφιάννα Αβραμάκη
Τζο Μαριδάκη
Άρης Σοϊλέδης