Δεν φτάνει που έχουν την πείνα τους οι Μαχητές και βλέπουν… αστεράκια από την αφαγεία, έχουν και την Μυριέλλα. Στο αποψινό treiler του Survivor βλέπουμε την Μυριέλλα να έχει ανοίξει το… κουτάκι και να αμολάει βατράχια!

Στο βίντεο λοιπόν του ΣΚΑΪ βλέπουμε τον παίκτη των Μαχητών, τον Ανδρέα να μιλάει για την πείνα που έχει τραβήξει η ομάδα. Όπως είναι φυσικό, όταν δεν έχεις φάει όπως και όσο πρέπει οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο στίβο και να κερδίζεις αν πρώτα δεν έχεις καταναλώσει τα στοιχειώδη.

Αυτά λοιπόν last year! Προφανώς και ΔΕΝ ισχύου σύμφωνα πάντα με την ηθοποιό, Μυριέλλα Κουρεντή. Όπως η ίδια είπε στον Ανδρέα, καλό είναι να μην τρώνε γιατί λέει μετά ξεχειλώνει το στομάχι (σαν άλλο μακό μπλουζάκι) και δεν αντέχεις την πείνα!
Προφανώς η Μυριέλλα μπερδεύτηκε και νομίζει ότι ζουν υπό φυσιολογικές συνθήκες! Μα ποιο ξεχείλωμα όταν δεν έχουν δυνάμεις; Όταν δεν έχουν «καύσιμα» στον οργανισμό; Είναι σίγουρα προτιμότερο να σιωπάς όταν δεν έχεις κάτι να πεις κάτι της προκοπής!

Η Μυριέλλα για τον Κατσαούνη

Στο μεταξύ η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε το Σάββατο για τον Κατσαούνη. «Στο χθεσινό συμβούλιο δεν στεναχωρήθηκα που δεν έφυγε ο Γιώργος, δεν κρατάω κακίες ότι και να γίνει. Την μια μέρα μπορεί να μου κάνεις ότι χειρότερο θα μπορούσε να μου κάνει ποτέ άνθρωπος και την άλλη μέρα να το έχω ξεχάσει».

«Όταν είδα ότι συγκινήθηκε ο Γιώργος και στεναχωρήθηκε που θα αποχωρήσει η Άσπα, κατάλαβα ότι κάποια πράγματα τα οποία είχα διακρίνει σε εκείνον σαν αρετές ίσχυαν, ισχύουν και θεωρώ ότι και εκείνος μετάνιωσε που εν μέρει ευθύνεται για αυτή την αποχώρηση. Αν είχε βγει στον τάκο η Άσπα με κάποιον άλλον ίσως να είχε περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στο Survivor».