Από τις αρχές του 2017 που ο ΣΚΑΪ αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα του Survivor πέρασαν πολλοί παίκτες. Παίκτες που δεν είχαν πολλά κοινά μεταξύ τους. Δε μιλάμε βέβαια για το αγωνιστικό πνεύμα από το οποίο όλοι χαρακτηρίζονται ανεξάρτητα από τις επιδόσεις.

Τα κοινά στοιχεία που στάνταρ έχει έστω ένας παίκτης ανά χρονιά είναι ο αριθμός από τις φορές που βρίσκεται κάποιος προτεινόμενος. Για να εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Υπάρχουν παίκτες όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης όπου είναι σχεδόν σε κάθε Συμβούλιο προτεινόμενοι! Είτε τους ψηφίζουν οι παίκτες μεταξύ τους γιατί θέλουν να βγάλουν από τη μέση τα δυνατά χαρτιά, είτε λόγω στρατηγικής, είτε γιατί δεν πιάνονται εύκολα φίλοι, είτε γιατί προκαλούν προστριβές και δυσάρεστες καταστάσεις στις καλύβες!

Είναι όμως δεδομένο ότι υπάρχουν αυτοί οι παίκτες που συλλέγουν… υποψηφιότητες!

Ένας από αυτούς είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, έχει βγει στον τάκο ουκ ολίγες φορές! Οι λόγοι; Αψυχολόγητοι; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν τον θεωρούν δυνατό παίκτη άρα επιθυμούν την απομάκρυνσή του από το νησί ή τον βάζουν απλά γιατί δεν πιάνεται εύκολα… φίλος! Ίσως δηλαδή να μην έχει καταφέρει να φτιάξει γύρω του ένα δίκτυ προστασίας που θα τον προφυλάξει από τις υποψηφιότητες.

Επιπλέον ίσως είναι μία εύκολη λύση. Δεν είναι ο σούπερ ουάου παίκτης, δε φέρνει και συνέχεια νίκες και ίσως πλέον εμφανίζει σημάδια κούρασης αφού είναι από την αρχή στο παιχνίδι.

Ποιοι άλλοι παίκτες όμως έχουν κατά καιρούς βρεθεί πολλές φορές υποψήφιοι;

Ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Ο επονομαζόμενος «Ντάνος» ήταν συνεχώς προτεινόμενος! Δύσκολα γλίτωνε από τις υποψηφιότητες. Ήταν ο πιο δυνατός παίκτης, κι αυτό άλλωστε φάνηκε εκ του αποτελέσματος, γι αυτό και ήθελαν να τον στείλουν γρήγορα στη Σκιάθο!

Δεν κατάφεραν βέβαια και πολλά!

Αλλά και στο μακρινό 2019 η Κατερίνα Δαλάκα υπήρξε πολλές φορές προτεινόμενη. Τι πιο εύκολο για να κάποιον να βγάλει μία γυναίκα από την ομάδα. Αυτό όμως δεν ήταν δυνατό τελικά.

Και βέβαια ο τιτανοτεράστιος Τριαντάφυλλος ή αλλιώς Ντάφυ που δεν άντεξε μία, ούτε δύο. Ούτε καν τρεις φορές δεν άντεξε ο καλλιτέχνης! 11 φορές βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση και τις 10 βγήκε νικητής!

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη του Survivor υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αμφιλεγόμενους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η αποχώρηση του Τριανταφυλλου αποτέλεσε τεράστια ανατροπή για το Survivor, καθώς ο ίδιος υπήρξε υποψήφιος 11 φορές, κάτι που αποδείκνυε πως το τηλεοπτικό κοινό τον στήριζε και ήθελε να τον βλέπει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ έχει πάρει έξτρα μπόνους άλλες 5.000 ευρώ για την παράταση του ριάλιτι μέχρι τον Ιούλιο.

Μέχρι στιγμής, το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει με βάση τα παραπάνω, είναι περίπου 143.000 ευρώ. Έτσι, μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού, ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από κερδισμένος.

Άρα ο Μαρτίκας έχει ακόμα κάμποσο καιρό για να πιάσει την εντεκάδα!