Το Survivor μάς τελείωσε και οι πρώην παίκτες, νικητής και ηττημένοι, ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ των περίπου επτά μηνών στο νησί της Καραϊβικής. Γιατί δεν είναι μόνο η απόσταση και η έλλειψη επαφής με αγαπημένους ανθρώπους αλλά και η έλλειψη της προσωπικής φροντίδας.

Αυτή την έλλειψη προσπαθεί να καλύψει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Στάθη Σχίζα που μοιάζει σαν να τον… τραβολογάει όπου θέλει η ίδια να πηγαίνει! Γιατί αν κρίνουμε από την όψη του Στάθη στο κατάστημα περιποίησης των άκρων, χεριών ποδιών, που τον πήγε η σύντροφός του, δε μοιάζει να είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος!
Άλλωστε οι περισσότεροι άντρες δε βρίσκουν και πολύ συμπαθητική τη διαδικασία του μανικιούρ, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί το θεωρούν χάσιμο χρόνου!

survivor

survivor

Κάπως έτσι θα πρέπει να ένιωσε και ο Στάθης, ο οποίος μάλλον «έλιωσε» από ανία στην καρέκλα του μανικιούρ και ας προσπαθούσε μάταια η επιχειρηματίας να τον κάνει λίγο να γελάσει. Όπως τουλάχιστον φάνηκε, ο νικητής του παιχνιδιού μοιάζει να είναι πιο κουρασμένος ακόμα και μετά από έναν απαιτητικό στίβο μάχης που έπρεπε να αντιμετωπίσει και συμπαίκτες του!

Από την άλλη, για τις γυναίκες, μοιάζει να είναι ο… παράδεισος αφού και ομορφιά παρέχουν στον εαυτό τους αλλά και φροντίζουν να γεμίσουν την… κοιλίτσα τους! Τουλάχιστον αυτό φροντίζει να κάνει η Αλεξάνδρα η οποία μας ενημέρωσε ότι ενώ της φτιάχνουν τα πόδια, εκείνη τρώει πατάτες τηγανητές!

Πραγματικά δεν ξέρουμε ποιον να λυπηθούμε… Τον Στάθη που από Survivor πήγε σε μανικιούρ πεντικιούρ ή την Αλεξάνδρα που τρώει ενώ της κόβουν τα νύχια;

Δικό σας!