Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο Survivor στο σαββατιάτικο επεισόδιο και έδειξε χτες (27/2) τις αγωνιστικές της δυνατότητες που δεν ήταν καθόλου κακές! Πολλοί χάρηκαν με την είσοδό της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όπως για παράδειγμα η αθώα Ασημίνα την οποία είχε «στολίσει» η Σταυρούλα σε post της στο Instagram. Η παίκτρια βέβαια δεν το ήξερε αφού ήταν στον Άγιο Δομίνικο. Το ήξερε όμως ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης που την ξεμπρόστιασε κιόλας!

Μάλιστα, η Ασημίνα με τον που την είδε χάρηκε, καθώς γνωρίζονταν από έξω λόγω του αθλητισμού, κάτι το οποίο δεν έκρυψε.

«Τυγχάνει την Σταυρούλα να την ξέρω από τον στίβο. Έχουμε παίξει μαζί και στον πρώτο μας σύλλογο. Εγώ έφυγα μετά πήγα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τρέξει μαζί σκυτάλη. Πρέπει να ήταν το πρώτο και το τελευταίο 400αρι που είχα τρέξει. Την γνωρίζω πολύ καλά, είναι σκυλί μαύρο. Είναι πολύ δυνατή και ξέρω πως οι αποστάσεις που κάνει είναι πολύ καλές για αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ», ανέφερε η Ασημίνα κατά την είσοδο της Σταυρούλας.

 

Μετά τον Χρήστο Δάντη και το ξέσπασμα που έκανε για τη νέα παίκτρια των «μπλε», σειρά είχε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο μισθοφόρος, που είχε λάβει μέρος στο Survivor του 2017, δε δίστασε να προχωρήσει σε κάποια μικρές αποκαλύψεις, καθώς από ότι φαίνεται η Σταυρούλα δεν γνωρίζει μόνο την Ασημίνα μέσα στο παιχνίδι.

Ο Αναγνωστόπουλος ανέβασε φωτογραφίες όπου φαίνεται πως η νέα παίκτρια των Μαχητών, έχει like στις φωτογραφίες της από τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιάννη Τσολάκη, κάτι που σημαίνει πως την γνωρίζουν.

Επιπλέον, ο Αναγνωστόπουλος ανέβασε και μία ανάρτηση της Σταυρούλας στην οποία ουσιαστικά «έκραζε» την Ασημίνα, όταν ακόμα η πρώτη δεν ήταν στον Άγιο Δομίνικο και παρακολουθούσε το φετινό Survivor.